pátek 2. června 2017

Trailer: Baby Driver - TeKillYah trailer připomíná film, který má na Rotten Tomatoes čistých 100%

23 recenzí, 100% pozitivních  a průměrné skóre 8,6/10. Baby Driver od Edgara Wrighta používá hudbu tak, jako my dýcháme vzduch a všem se to děsně líbí. A nový trailer jasně naznačuje proč.

Dalo se čekat, že Edgar Wright se vytasí s něčím hodně stylovým, tak on to prostě dělá. A vypadá to, že ani tentokrát nás nezklame a využije všechny možnosti filmu tak, jak to umí jen málokdo. Hudba, obraz, dialogy, všechno hezky sladěné a vytuněné. Trailer rozhodně není střižený podle klasické šablony a jeho úkolem je upozornit nás na to, že tenhle film je originální a že recenzentům se líbí - což má letos v létě v USA opět vysokou hodnotu poté, co se opět řeší, že právě kvůli negativním recenzím pár filmů nevydělalo tolik, kolik se čekalo. Jestli přízeň novinářů Baby Driverovi pomůže nevím, ale kdyby to dopadlo úspěchem podobně jako před časem třeba u Vaughnových Kingsmen, kteří byli taky zatraceně styloví, asi bych se nezlobil. Teď jen doufejme, že to není další z těch letošních případů, kdy se američtí recenzenti totálně rozcházejí s názory českých novinářů.

Česká premiéra 27.7. 2017

2 komentářů:

  1. Tak s takovou Spáčilovou se v recenzích rozchází celý svět :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Franta Fuka se jí začíná přibližovat, napálil Wonder Woman 40% a Spáčilka dala 55%, to už není zas tak diametrální rozdíl:-D A koukám Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta se shodli úplně - 60% oba:-D

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.