pondělí 9. ledna 2017

Zlaté glóby 2017: Ryan Reynolds a Andrew Garfield se líbali?!

Na Zlatých glóbech se i letos stala celá řada pozoruhodných situací. Od úvodního otvíráku Jimmyho Fallona až po srdceryvnou řeč Meryl Streepové. A o zábavu se starali také Ryan Reynolds a ex Spider-man Andrew Garfield. Líbali se a podívejte se na reakce Ryana Goslinga ze zákulisí.

Začalo to v okamžiku, kdy si šel Ryan Gosling pro cenu. A zatímco spěchal na pódium, kamery zachytily oba herce, jak se... líbají. Dobře se dívejte vlevo:


via GIPHY


Reynolds byl letos za Deadpoola nominován proti Goslingovi (a aby vypadal dobře, dal prý 860 dolarů za péči o pleť) a Garfield byl nominován za herecký výkon v dramatu Hacksaw Ridge. Takže si to asi chtěli užít aspoň trochu. Garfield navíc svého času chodil s hvězdou La La Landu Emmou Stone. A právě té a Goslingovi pak v zákulisí ukázali video moderátoři.



Andrew Garfield byl v ten večer zjevně skvěle naladěn, protože když si šla pro cenu samotná Emma Stone, byl pro změnu první, kdo vyskočil a tleskal jí ve stoje.



Jak řekl v reakci na líbačku dvou mužských hvězd Gosling, hlavně že jsou šťastní, přejme jim to:-)

3 komentářů:

  1. Meryl Streep měla opravdu úžasný projev, a celý internet se zajímá jen o to, že si ti dva dali pusu... neuvěřitelný. Proč jste nenapsali/nenadepsali článek o jejím projevu radši než tyhle bulvární hovadiny? Chápu, že Gorilla má být zábavné čtení, ale i tak ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jsou konzervativci jako ten blbec Gibson :D Ale u Meryl se mi líbilo že neměla potřebu špinit si ústa jeho jménem :)

      Vymazat
    2. Nejsme konzervativci, ale ten projev by se musel celý přeložit, aby mělo smysl o něm psát. Já jsem ho slyšel i četl jeho přepis, je to velmi dobrý projev, ale dlouhý a neumím si moc představit vytrhnout věty z něho a zveřejnit je bez kontextu. Ale když ten článek napíšete a hlavně přeložíte ten projev, tak ho rádi zveřejníme.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.