čtvrtek 12. ledna 2017

Peter Dinklage v Avengers: Infinity War?

Vypadá to, že třetí a čtvrtí Avengers mají na obzoru další posilu.

Peter Dinklage by se měl podle nejnovějších zpráv zúčastnit minimálně třetích Avengers: Infinity War. Díky odsunu natáčení Game of Thrones na letní období se mu v kalendáři udělalo volno a tvůrci o něj podle posledních zpráv mají velký zájem.

Dinklage už si jednou v Marvelovském universu zahrál a to v X-menech. Tentokrát by ale zřejmě hrál novou roli, která zatím nebyla specifikována, nicméně na světě už jsou první tipy. Rob Lliefeld, tvůrce Deadpoola, sice nemá s Avengers: Infinity War nic společného, ale jeho tip na twitteru vypadá docela logicky. Dinklage se podle něj objeví jako Pip.

Poživačný Pip The Troll se poprvé objevil v roce 1975 a v roce 1991 hrál důležitou roli v komiksu Infinity Gauntlet (a následně v dalších Infinity crossoverech), ze kterého částečně vychází i Infinity War. Pip se v sérii o Infinity Gauntletu setkal i s Thanosem a také s Gamorou. Ta byla před pár dny pro Avengers potvrzena, takže šance, že uvidíme Dinklageho jako Pipa je podle mne docela velká.

Pip The Troll


Ale jsou tu i jiné možnosti. Někteří fanoušci si myslí, že se objeví spíš jako MODOK (Mental/Mobile/Mechanized Organism Designed Only for Killing), protože pokud by měl být Pip, pak by se měl objevit i Adam Warlock, pro kterého byl Pip stvořen jako protivník a později s ním spojil síly (společně s Gamorou a Thanosem).

MODOK


Takže uvidíme. Jisté je, že v Infinity War bude velké množství postav včetně Gamory a také Spider-mana, Ant-mana, Doctora Strange a Black Panthera. A pokud by se k nim Dinklage přidal jako Pip nebo jiná postava, určitě by se mezi nimi i při své výšce neztratil.

3 komentářů:

  1. Hhh, už byl i v X-Men: Days of Future Past a možná zase bude v Marvel Comics filmu, i když tohle je Marvel Cinematic Universe...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to jsme psali. Ale nebude první, kdo si tohle kombo 20th century fox/Marvel MCU dal.

      Vymazat
    2. No jasně že ne. Například Captain America se proháněl jako John Storm dřív, než nosil štít ;)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.