čtvrtek 26. ledna 2017

Marvel a Square Ennix odtajnili svůj společný Avengers projekt

Včera Marvel i Square Ennix poutali na dnešek. Co to tedy bylo? Podívejte se na upoutávku.

Jak se předpovídalo, nešlo o film, ale o hru. Marvel přitom využil faktu, že právě tento týden začalo natáčení Avengers: Infinity War.

Hra, kterou ve Square Ennix chystají (resp. vydají, vývojáři jsou Crystal Dynamics a Eidos Montreal), má zatím prozatímní název The Avengers Project a je součástí nové smlouvy o dlouhodobé spolupráci. Jinými slovy, čeká nás celá řada dalším Marvel her.

Obě vývojářské firmy už spolu pracovaly. Crystal Dynamics stojí za úspěšným oživením Tomb Raidera a Eidos Montreal, který jim s tím pomáhal, navíc stál i u zrodu Deus Ex: Human Revolution a Thiefa. Nejde tedy o žádné nováčky, ale naopak protřelé a zkušené hráče na trhu. Marvel si nejspíš vybral dobře. Zajímavé přitom je, že Rhianna Pratchett (dcera Terryho Pratchetta), která byla scenáristkou restartovaného Tomb Raidera, na začátku ledna Laru Croft opustila s tím, že se hodlá věnovat jiným projektům. O některých se ví (chystá film podle jedné z otcových knih), ale kdo ví, jestli náhodou její jméno nebude spojeno právě s herními Avengers. Výzva by to byla a nejmocnější hrdiny světa by Marvel nesvěřil do ruky jen tak někomu.

Upoutávka na projekt:


5 komentářů:

  1. nedivil bych se tomu, kdyby to byla onlinovka....ten monolog by tomu nasvědčoval

    OdpovědětVymazat
  2. Eidos Montreal a Crystal Dynamcis? Ano prosim :) Jsem zvedavej o co pujde, tyhle studia by me totiz pro zpracovani herni adaptace Avenegru uplne nenapadla. Ale mam v ne plnou duveru. Dost silne pochybuju ze pujde o nejakou onlinovku (mysleno jako nejakej mobilni pay2win shit). To by se kolem oznameni nedelalo takove halo a nedeali by na tom takovahle velka studia.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.