úterý 11. října 2016

Logan: Kterého záporáka si zahraje Boyd Holbrook ve Wolverine 3?

Potvrzeno, co už se tušilo. Takže jak to je?


O tom, že si Boyd Holbrook (Narcos) zahraje záporáka ve třetím filmu o Wolverinovi, se vědělo už před pár měsíci. Zatím se ale pouze spekulovalo, o jakou postavu konkrétně by mělo jít. Teď to už víme. Bude to Donald Pierce.

Pierce je cyborg, který nenávidí mutanty a má napojení na Hellfire club. Zformuje skupinu cyborgů, kteří si říkají Reavers, a pustí se do mise, která má prostý cíl - zabít ú p l n ě  v š e ch n y mutanty. Do rukou jim padne i sám Wolverine, kterého mučí a pak ho ukřižují. Což by se mimochodem v eRkové verzi hezky výjimalo. A navíc všechny filmy, kde někoho ukřižují, mají něco do sebe (Barbarem Conanem počínaje a Brianovým životem konče;-)

Dostali jsme dokonce i foto Pierce v podání Holbrooka (jako cyborg moc nevypadá, ale to nevypadal ani Terminátor), takže teď už zbývá jen zjistit, kdo bude ve filmu hlavním záporákem. Bryan Singer totiž tvrdil, že Mr. Sinister hraje v Loganovi důležitou roli, jenže důležité role neznamená, že ho bude hodně na plátně. Brzy už bychom se ale měli dočkat traileru a pak budeme třeba moudřejší.


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.