pondělí 24. října 2016

Deadpool 2 je bez režiséra

Idylka skončila, hlavní hrdinové příběhu o tom, jak outsideři vyhráli nad velkým studiem, se neshodli a rozešli.

Tim Miller byl jedním ze čtyř klíčových lidí, kteří stáli za úspěchem Deadpoola - společně se scenáristy a Ryanem Reynoldsem. A ještě před pár měsíci nebylo pochyb o tom, že bude natáčet i druhý díl.

Jenže všechno je jinak. Miller podle nejnovějších zpráv opustil pozici režiséra Deadpoola 2. Důvod? Kreativní neshody s Ryanem Reynoldsem. A když se začali všichni novináři ptát konkrétně, přišlo upřesnění. Miller se s Reynoldsem nedokázal dohodnout na tom, kdo se objeví jako Cable.

Miller ale nezůstane bez práce, u Foxů plánuje adaptaci sci-fi románu Influx, což by v případě úspěchu mělo vyústit v trilogii.

Co bude s Deadpoolem je druhá věc. Natáčení mělo začít počátkem roku 2017 a tak už Reynolds, který je jedním z aktivních producentů filmu, nemá mnoho času k nalezení náhrady za Millera. Režisérů, kteří by měli ten správný anarchistický feeling není zas tolik a i když Deadpool nebyl režijně bezchybné dílko, za daných okolností šlo režijně o mimořádný film.

Nějaké tipy, kdo by mohl režírovat?

6 komentářů:

  1. ja to spravim zadarmo

    OdpovědětVymazat
  2. Jak to že Ryan Reynolds, herec, kecá do obsazení filmu takovým způsobem, že vyštve režiséra? Na obsazení herců do filmu jsou snad jiní lidé nebo filmy snad obsazují sami herci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jelikož je i producentem filmu má na to nárok.

      Vymazat
    2. Presne tak, proto je i v clanku primo napsano (a zduraznuji to i zahranicni servery), ze Reynolds je aktivnim producentem - to znamena není tam jen napsany, aby se citil dulezity, ale realne vklada do filmu sve peníze.

      Vymazat
  3. Pokud do toho nasype kotel prachu ze sveho, na kecani ma narok...

    OdpovědětVymazat
  4. Sice to je velice nepravděpodobný, ale na postu režiséra by jse mi líbil Matthew Vaughn;)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.