středa 24. srpna 2016

Trailer: Kruhy - Samara se vrací a s ní oblíbená hororová série

Samara je nezničitelná a dokáže vylézt i z ploché obrazovky. Dokonce i z té miniobrazovky na sedadle před vámi v letadle, takže až si tenhle film budete v letadle pouštět, bude to mít hodně pikantní příchuť.

Už 28. října 2016 se kletba Kruhu vrátí zpátky do kin, tentokrát dokonce v množném čísle. A Paramount bude doufat, že aspoň tohle mu napraví deficit z nepříliš úspěšného filmového léta.

Kruh patří k nejúspěšnějším hororovým sériím vůbec a je to především díky jeho funkčnímu konceptu. Odpočítávání sedmi dnů funguje stejně dobře jako přízračná postava Samary a tak tvůrci tohoto pokračování neměli zas tak těžkou práci - museli jen přijít na to, jak příběh variovat a ozvláštnit. Z traileru to vypadá, že se jim to podařilo. Příběh vypráví o dívce, která se začne obávat o svého přítele zabývajícího se jistou kultovní videonáhravkou a tak se dotyčná obětuje, aby ho zachránila. Neobejde se to ale bez následků. Pocit nechutnosti a nejistoty se během traileru dostavuje a pokud chcete víc, nezbývá než se v říjnu pro změnu dostavit za tímhle pocitem do kina.








1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.