středa 10. srpna 2016

Trailer: Kingsglaive: Final Fantasy XV - Aaron Paul, Lena Headey a Sean Bean v epické science fantasy

Našlapanější než Warcraft? Tak určitě.

Samozřejmě, že Final Fantasy je jiný svět než svět Warcraftu, nicméně některé záběry z Kingsglaive: Final Fantasy XV filmový Warcraft připomínají. A i když se mi filmový Warcraft líbil, člověk si říká, jestli by pro něj tahle cesta nebyla lepší. Protože jak nemám rád digibordel míchaný na plátně s živými herci (v případech, kdy je to zjevně poznat), nemám nic proti tomu, když je digitální všechno. Ano,  postavy pořád vypadají díky pohledu v očích místy jako bez duše, ale tvůrci mohou popustit uzdu fantazii a servírovat efektní a přitom přehlednou akci. Líbilo se mi Appleseed Alpha, které bylo natřískané emocemi, skvělými dialogy a nabídlo řežbu hodnou Michaela Baye  a jak to tak vypadá, Kingsglaive mi taky zahraje do noty. A to i přes to, že Final Fantasy jsem nikdy nehrál a příběh Final Fantasy XV tudíž neznám. Kingsglaive ho přitom doplňuje stejně jako internetový anime seriál Brotherhood: Final Fantasy XV.

Kingsglaive se dostane v omezené míře do amerických kin a internetové distribuce na konci srpna, na Blu-Ray potom vyjde 4. října. A v hlavních rolích uslyšíme Aarona Paula, Lenu Headey a Seana Beana. A uznejte sami, tenhle mix všeho možného (včetně Assassins Creed) vypadá hodně slibně.

1 komentářů:

  1. Jj když jsem po WarCraftu odchazel z kina, tak jsem musel zavzpomínat na film Final Fantasy VII: Advent Children, který měl vše, co adaptaci WarCraftu chybělo. To je taky důvod proč mám FF doma na Blu-ray a WarCraft nikdy mít nebudu :-D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.