čtvrtek 9. června 2016

Sebevražedný oddíl: NBA spot - Margot Robbie si krade všechnu slávu pro sebe

Warneři definitvině pochopili, že to nebude Joker, přes koho tenhle film prodají.

Joker Jareda Leta vzbuzoval od začátku rozporné reakce a tak si Warneři včas uvědomili, že i když by to měl být herecký výkon, o kterém se bude mluvit, poněkud nečekaně leží marketingový diamant těsně vedle - v podobě Margot Robbie jako Harley Quinn.

Ta si už v reklamní kampani postupně stihla ukrást většinu pozornosti pro sebe a NBA spot to jen potvrzuje: trošku Batmana, jeden hláškující a jeden střílející Will Smith, Joker ve dvou rychlých záběrech - a hromada Harley Quinn. Margot tahle role prostě sedla, potvrzují to i první reakce diváků a je jasné, že jde o její další průlomový herecký výkon, který ji katapultuje o level výš. Po Vlkovi z Wall Street je to přesně ta role, kterou potřebovala, aby nebyla zapsaná v očích diváků i tvůrců jen jako prvoplánová femme fatale.



2 komentářů:

  1. PG13 to má oprávněně, protože to může přijít vtipný asi jen těm 13letým... "sorry, the voices..." Taková rádoby vtipná postava, která bude jakože nahlas říkat věci, které "se neříkají" nebo nejsou vhodné a tím bude jakože působit trapno, ale to už tu bylo tolikrát, že to je opravdu trapný je.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.