čtvrtek 21. dubna 2016

Robert Downey Jr. bude ve Spider-man: Homecoming! A kdo si zahraje zloducha?

Vypadá to, že Iron Man jen tak do starého železa nezamíří. AKTUALIZOVÁNO

Vypadá to, že to je tutovka. Hollywood Reporter přinesl informaci, že Robert Downey Jr. se objeví jako Iron Man v připravovaném Spider-Man: Homecoming.

Že by se ve filmu mohl objevit naznačoval Downey už nedávno. Jeho slova potvrdil i Kevin Feige, který jasně řekl, že originů Spider-mana bylo dost a že se ve filmu objeví i jiné postavy, které Marvel během posledních let přivedl na plátno.

Zatímco v Civil War budeme svědky toho, jak Tony Stark Spideyho naverbuje, ve Spider-Man: Homecoming bychom měli sledovat, kam se jejich romance posune:-)

Scénář napsali autoři Bláznivé dovolené John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Zloducha by si měl zahrát podle dosavadních informací Michael Keaton, ale jednání ještě neskončila. Marisa Tomei si zahraje tetičku May, Zendaya postavu jménem Michel a Peterovy dva přátele si střihnou Laura Harrier a Tony Revolori.

Premiéra už 7. července 2017. Fičák!

Aktualizace 22.4. 2016: Michael Keaton je podle všeho ze hry

4 komentářů:

  1. když jsem si vybavil vzhled Keatona, tak mi na mysli okamžitě vyvstanul Osborn tak jak vypadal v komiksech, ale snad bude jinej enemy než Goblin

    OdpovědětVymazat
  2. Osborn bol svojho času Kapitán Amerika tak uvidíme kam až to dôjde.

    OdpovědětVymazat
  3. Ne, Osborn byl svého času Patriot (nebo jak se přesně jmenoval) a používal brnění jako Iron Man.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tak, Iron Patriot s Dark Avengery, to byl ten spravnej ficak :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.