pátek 18. března 2016

6 ukázek z Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti - všechno se točí kolem Batmana a je to lepší, než jsme čekali

Možná je to tím, že u nás v Gothamu máme špatnou zkušenost s týpky, co se oblékají jako klauni. Šest ukázek, které vás přesvědčí, že tohle střetnutí Batmana a Supermana by mohlo být hodně dobré.


Warner Bros dali do oběhu šest útržků z Batman v Superman a je z nich krásně vidět, že trailery mohou klamat. Zatímco Henry Cavill je tu jako Superman pořád lehce nepřesvědčivý a nemastný, Ben Affleck je králem. I scény, které na mě v trailerech působily lehkým přehráváním dávají v širším kontextu a delším úseku smysl a Affleck v nich dokazuje, že tahle role mu podle všeho sedla. Také celkově film z těchto šesti kousků působí mnohem lépe než bych čekal, není zdaleka tak zběsile klipovitě ustříhaný, jak by se snad mohlo zdát z upoutávek, scény mají rytmus, dialogy jsou vybroušené a akční scéna je lákavá a končí tak, abyste chtěli víc. Zkrátka a dobře, tohle mi ohledně Batman v Superman vlilo optimismus do žil, příští týden hurá do kina!




2 komentářů:

  1. ? Nevim kde se stala chyba, ale ja vidim jen 4 (2 jsou tam duplikatne). No presvedcilo me to vic nez samotny trailer, ale stejne si to asi v kine odpustim. Cavill je furt strasne prknej, Affleck pravda vcelku prekvapil. Eisenberg neni spatnej, jen si nejsem jistej, zda jsem s timhle pojetim Lexe spokojenej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je fakt záhada:-) Já vidím 6 a žádný duplikátně, byť se to mohlo při kopírování kódu stát. A podle mě škoda si takovouhle událost nechat v kině ujít. Jdu checknout ještě html kód

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.