pondělí 15. února 2016

Teaser: Game of Thrones - Hra o trůny vám novou upoutávkou udělá v hlavě guláš

Co si z téhle návštěvy Domu  černé a bílé máme odnést?

Hry o trůny nás sice čeká až za dva měsíce, ale máme tu alespoň toužebně vyhlíženou upoutávku... která ovšem nepřináší žádné záběry z nadcházejících epizod. Zavede nás do Domu Černé a bílé, poslední útočiště Aryi Stark a ukáže nám tváře některých dnes už mrtvých hrdinů ze Hry o trůny. Záběry na ně doprovází jejich slavné věty, celé se to ale zkomplikuje v okamžiku, kdy se ukáže mrtvá tvář Jona Snowa... a to celé se ještě zkomplikuje na druhou, když se objeví tváře těch, kteří jsou zatím prokazatelně naživu - Tyriona a Daenerys.

Můžeme se tak jen dohadovat, jestli nás HBO jen tak straší, abychom měli pocit, že nikdo nemá nic jisté nebo zda to skutečně něco znamená. Teaser je to ale rozhodně působivý.

2 komentářů:

  1. Tak jsou tam spolu s nima i Sansa, Cersei a Jaime, takze bych se zatim niceho nebal.

    OdpovědětVymazat
  2. Upřimně řečeno pořád očekávám, že Jon tak uplně mrtvej nezůstane. Jon, Tyrion a Daenerys jsou podle mě takovou "Untouchables". Zabití jakékoliv z nich by znamenalo výrazný odliv diváků. Třeba Daenerys je mi celkem ukradená, ale pokud by zabili Tyriona, tak bych se na to jednoduše přestal dívat, protože by mi už bylo uplně jedno jak to dopadne. To je jak s tenisem, pokud vypadnou všichni hráči, kterým fandím, tak je mi už fuk, kdo vyhraje.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.