neděle 17. ledna 2016

Deadpool: Trailer s 5% nových záběrů - ale stojí to za to, vy slečinky!

Vždycky jsme věděli, že Deadpool je anarchista, ale stejně - to co předvádí zatím v reklamní kampani je neskutečné.


Pokud sledujete náš facebook, máte dobrou představu o tom, jak moc si ze sebe i všech okolo Deadpool aka SKULLPOOPL dělá prdel. Před pár dny oficiálně potvrzený eRkový film ani nemá jinou možnost - s touhle přístupností a pro mnoho běžných diváků v podstatě neznámý musí být ve své kampani tak ostrý, jako žiletky na holení přirození, aby ho všichni zaznamenali.

NECENZUROVANÝ TRAILER: Deadpool - Nářez, nářez, nářez

Deadpool si přitom utahaje ze všech možných reklamních postupů a teď se vytasil s trailerem, který oficiálně přiznává, že je v něm jen 5% nových záběrů. Ale i tak stojí za vidění. Trošku jsem se lekl u toho CGI prostředí, ale Deadpool mě opět odzbrojil další hláškou, takže pokud jich v tomto filmu bude dost a budou nakombinované s kvalitní akcí, kašlu výjimečně na to, že pozadí budou malovaná v počítači. Nikdy jsem se tolik netěšil na Valentýna jako letos.

Trailer: Deadpool se představuje v dalším skvělém eRkovém traileru aneb Šťastné a veselé, tohle je dárek od něj!

4 komentářů:

  1. Jak vás to může pořád bavit? Nejdřív jsem si říkal, že mě ty komixový filmy začínají srát, protože nejsem úplně největší fanda komixů, a tak jsem to ignoroval, kdo jsem, abych kritizoval něčí vkus... ale už si říkám... hele jsem fanda sci-fi, ale kdyby mi každej rok cpali, podobně jak to teď dělaj s komixama, jeden super sci fi blockbuster za druhym, ve kterých se prakticky děje totéž jen maj jinou vesmírnou loď a letí do jiný galaxie, tak fanoušek sci-fi nefanoušek, už by mě to asi sralo. A to jak se tu všichni počůráváte s těch maskovaných hrdinů už mi přijde na hlavu, vždyť je to pořád to samé dokola - Maska, schopnosti a porazí všechny nakonec. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Navic tohle neni erko...a jestli jo,tak :DDD

      Vymazat
    2. I find your lack of comix-enthusiasm disturbing!

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.