sobota 19. prosince 2015

10 zaručených spoilerů, které v Síla se probouzí neuvidíte, protože si je někdo vymyslel

Minimálně během posledních dvou let se objevila celá řada zaručených zpráv o tom, co uvidíme v Star Wars: Síla se probouzí. Tady je výběr těch nejzajímavějších. Pozor, tím že si přečtete co ve filmu neuvidíte, můžete teoreticky vydedukovat i to, co ve filmu uvidíte, takže ofafrně!

Související:
Star Wars: Síla se probouzí - John Boyega v županu roztomile obdivuje Millennium Falcon a další neuvěřitelné záběry ze zákulisí

Síla se probouzí - James Bond ve Star Wars? Které cameo si dali Daniel Craig a Michael Giacchino?

Server ScreenCrush si dal tu práci, že sestavil žebříček než 10, ale 50 takových z prstů levé nohy za úsvitu vycucaných zaručených spoilerů. Některé jsou bizarní a hodně jich pochází ze stejného zdroje Making Star Wars. Nachytat se ale nechaly i známé a osvědčené servery, takže tady je 10 těch nejzajímavějších novinářských Star Wars kachen, podle kterých jsme měli vidět v Síla se probouzí toto:

1) Max von Sydow je Bobba Fett. (Nerdist)

2) Chewbacca zemře. (Moviepilot)

3) Je tu velký souboj Všichni versus Luke (Luke má červený meč, takže je jasné, že se přiklonil na Temnou stranu). Je to tak skvělá bitka, že se z toho pose*ete. (Star Wars News Net)

4) Luke chce zabít Adam Drivera, ale Han vstoupí mezi ně, Luke zabije jeho a to ho konečně zase přivede k příčetnosti. (Latino Review)

5) Flashback, který zobrazuje Darth Vadera jak rekrutuje první Inkvizitory. (Screen Rant)

6) Povstaň, Finne Skywalkere (Moviepilot)

7)  Jako duch se tu objeví Yoda. (Cosmic Booknews)

8) Za poslední týden jsem čtyřikrát slyšel, že Domhnall Gleeson hraje syna Luka Skywalkera. Čtyřikrát. Čtyři různé zdroje, tři z toho velmi důvěryhodné. (Star Wars News Net)

9) Název sedmé epizody je (bubny prosím).... A New Dawn! (Star Wars Underworld)

10) Rey je dcera Hana a Leiy. (Time)

Záměrně jsem jako desátý bod vybral údajný spoiler, který přinesl magazín Time. Samozřejmě, nic takového ve filmu není, na druhou stranu - čekají nás ještě dva díly. A dvě možnosti jsou pořád ve hře - Rey může být dcerou Luka (což by ale nevneslo příliš dramatična do hry) nebo sestrou Kylo Rena (což by naopak dodalo dalším dílům hodně vyhrocený dramatický tón).  Může se taky stát, že Rey je dcerou někoho dalšího, koho jsme už viděli nebo byl dřív zmíněn a je tu dokonce i možnost, že prostě není dcerou nikoho známého. Každopádně, pro osmou epizodu je právě původ Rey jednou z otázek k zodpovězení.

Související:
Han Solo: Přehled známých kandidátů na mladého vesmírného pašeráka

7 komentářů:

  1. Sestra Kylo Rena mi přijde relatvině možný, navíc by to trochu odkázalo i na Legends, kde také měli Han a Leia kromě dalšího dítěte dvojčata, z čehož jeden byl později sith, nicméně mi přijde divný že by to Leie, nebo Hanovi nedošlo že je jejich dcera, nebo jaký důvod by měli k tomu jí nechat na Jakku, jinak zvlášť spoiler číslo jedna s Fettem je veselej :D taky si pamatuju že Max von Sydow "měl" hrát bývalého inkvizitora, cyborga

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Zvraty ve star wars jsou o tom, kdo je čí matka, otec, bratr, sestra, učeň atd. je to horší než mexická telenovela :D

    OdpovědětVymazat
  4. ježiš Rey je dcerou Lukea, to je přece jasné..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lukea a koho? Vzhledem k tomu, že ignorují EU, tak žádná Mara Jade neexistuje. Co tak pra-vnučka Obi-Wana?

      Vymazat
    2. Jediové by přeci neměly mít potomky ne?) Když se držíme pouze filmu, tak Anakin byl jediný a jak to dopadlo? Samozřejmě Anakinovy geny se v Lukovi nezapřou, ale bylo by přece divné, že by se daná "milenka" Luka jen tak zjevila ve filmu.

      Vymazat
  5. Ta se už nezjeví, bo po ní zbyl už jen náhrobek u kterého Luke na konci stojí...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.