středa 11. listopadu 2015

Upřímný trailer: Terminator: Genisys - nebo Genesis? Binec v názvu i na plátně a do toho Jai Courtney?

Měl to být obří hit a opětovné nastartování úspěšné série, jenže nějak se to vymklo z ruky. Varovné znamení bylo už jen svěření Terminátora do rukou Alana Taylora, trailery to nevylepšily, promo fotky také ne a obsazení už vůbec. Sice jsme všichni měli radost z návratu Arnieho, ale Jai Courtney jako Kyle Reese měl jen malé šance na věrohodný výkon.


V USA film neutržil ani 100 milionů. Ve světě si vedl lépe a zachránila ho Čína, takže se pořád ještě můžeme dočkat dalšího dílu, ale zatím je to s velkým otazníkem. Velká kritika, která se na film snesla, by totiž mohla předznamenávat, že zatímco tentokrát přišli aspoň nějací fanoušci ještě ze zvědavosti, příště už by dojít nemuseli vůbec.

Pravdou je, že to byl zábavnější film, než jsem čekal a dokonce i Jai Courtney mi tam vadil méně, než jsem čekal, ve výsledku to ale nebyl film, který by si zasloužil nést tuto značku. Taylorova režie je dlouhodobě hrozná, triky byly divné, scénář děravý a tlačení Jaie ze všech stran do všech akčních rolí včetně kultovního Reese tu dosáhlo vrcholu. Naštěstí nám to teď všechno uvádí na pravou míru ScreenJunkies se svým upřímným trailerem. Jak se líbil Terminátor: Genisys vám? Chcete další díl?

1 komentářů:

  1. Honesťáky mám veľmi rád tak ako HISHE a tento sa celkom vydaril, aj keď už mali aj lepšie.
    Inak fakt neviem, ale podľa mňa by som tohto Terminatora zaradil na 3 miesto a myslím si, že vôbeb nerobí ostudu jednotke a dvojke.
    Aj keď je fakt, že keď som videl prvý krát trailer a tam toho robonanoJohna tak som bol nesmierne nahnevaný za taký fackt veľký spoiler.

    Btw keď vyšla "nová" Godzilla, trailer bol fajn v poho, ale ak ste videli ukážku v TV skôr ako film, tak by Vás tiež dosť nahneval spoiler o tom, že Godzilla vie vyvrhovať plamienky.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.