pátek 6. listopadu 2015

Trailer: Warcraft - lidé a orkové spojují síly, začíná válka, jaká tu nebyla!

9. června 2016 do kin vtrhne dlouho očekávaná filmová adaptace jedné z nejúspěšnějších her všech dob. Warcraft. Ale už teď si můžeme udělat představu o tom, co si pod pojmem epický představují Blizzard, Legendary, Universal a režisér Duncan Jones (Moon. Zdrojový kód).  První trailer je nadupaný k prasknutí, orkové a jejich zbraně jsou všude (což je zásluha právě Jonese, který po svém příchodu k filmu na tuhle strunu zatlačil) a zem se doslova otřásá. Místy je to hodně umělé, to ale fanouškům a hráčům vadit nebude a my ostatní už jsme taky zvyklí z Hobita a dalších filmů. V detailních záběrech je navíc vidět naprostá preciznost, která dává naději, že během následujících měsíců ještě bude dost času i celky dopilovat k dokonalosti. A pokud měl někdo obavy z toho, jak se podaří atmosféru WoW převést do filmové podoby, po téhle upoutávce už se nemusí bát, všechno žije podobnými barvami. Takže zbývá už jen jediné. Pustit si to znovu. A znovu. A znovu.


10 komentářů:

  1. sedím, čumím a mám slzy v očích ...

    OdpovědětVymazat
  2. Ten film prostě nemá duši, necítím z něho žádné emoce, jenom prachy.

    OdpovědětVymazat
  3. No ze židle mě to zrovna nezvedlo... tam je tolik CGI, že to snad mohli rovnou udělat animované. Najít něco "normálního" bude v kině svátek... úplně jako bych to viděl "Podívejte, děti, tamto byl skutečný herec!"

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to jako ještě větší hovadina než Hobití trilogie.Aneb jak Hobit potkal Avatara a Dračí doupě...

    OdpovědětVymazat
  5. Tak... Čekal jsem horší věc. Není to špatný trailer, ale dvakrát mě nenadchl. Možná vzhledem k fakt hodně velké míře CGI. A poslední scéna je moc Avatarská. Normálně s triky problém nemám, tady docela jo. Ale pokud se jim je podaří aspoň zlepšit, nebudu nic namítat. A do kina na to půjdu, protože to je fantasy. A těch je v kinech zatraceně málo. (I když mě zatím víc zaujala nová Alenka a Fantastická zvířata)

    OdpovědětVymazat
  6. tak animace spolu s vyprávěním příběhu od Blizzardu byli vždycky hodně dobrý :) Věřím, že to bude parádní film :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak sinematic k Legionu vypada líp měli to natočit taky CGI https://www.youtube.com/watch?v=eYNCCu0y-Is

    OdpovědětVymazat
  8. Nevim nevim. Vizual mi prijde fajn,ale nekdy ty triky biji do oci. Prijde mi to tak ze spojili Avatara Hobita Draci doupe dokupy. Warcraft sem nikdy nehral,strategie me nikdy nebavily,ale mam rad fantasy. Takze mozna tomu dam sanci,ale v tomto pripade bude u me hodne rad roli pribeh. Sakra kde sou ty kouzelne casy Pana prstenu ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.