středa 25. listopadu 2015

Trailer: Captain America: Civil War - Cap versus Iron Man v ukázce i na plakátech

A je to tady. Captain America: Civil War má první trailer a temné tóny, které jsou v něm slyšet, budou znít celým MCU. Tohle je to, na co jsme čekali. Víc než jako komiksový film to znovu celé vypadá jako klasická akční záležitost, což se už ve druhém dílu ukázalo jako velmi moudré, a teď už jen zbývá vydržet toho půl roku do 6. května 2016.

Ve filmu nás kromě Chrise Evanse a Roberta Downeyho čekají: Scarlett Johansson jako Natasha Romanoff/Black Widow, Anthony Mackie jako Sam Wilson/Falcon, Paul Bettany jako The Vision, Jeremy Renner jako Clint Barton/Hawkeye, Don Cheadle jako Jim Rhodes/War Machine, Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff/Scarlet Witch, Sebastian Stan jako Bucky Barnes/Winter Soldier, Chadwick Boseman jako  T’Challa/Black Panther, Emily VanCamp jako Sharon Carter/Agent 13, Daniel Brühl jako Baron Helmut Zemo, Frank Grillo jako Brock Rumlow/Crossbones, William Hurt jako General Thaddeus “Thunderbolt” Ross a Paul Rudd jako Scott Lang/Ant-Man. A samozřejmě také poprvé Tom Holland jako Spider-man. Je toho zkrátka hodně.

A ta závěrečná nakládačka Iron Manovi...UF!






10 komentářů:

  1. Jedným slovom: PERFEKTNÉ!
    Dvomi slovami: KU*VA PERFEKTNÉ!
    :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Len teda som si myslel, že Generál Ross bude skôr Red Hulk keď už, ale je pravda, že Hulk by mohol byť len jeden :P

      Vymazat
  2. Tak od prvniho traileru jsem cekal trochu vic. Hlavne teda ze to spis bude tlacit na udalosti civil war, nez na strunu "zachrante buckyho". Ale zavrecne nakopavani zadele iron manovi potesilo :) Doufam ze se film povede. Sice necekam takovy narust kvality, jako mezi jednickou a dvojkou, tam bylo prece jen dost prostoru ke zlepseni, co uz tady neni, ale doufam ze to alespon dostoji povesti Avengers 2.5. Preci jen udalosti Civil War jsou v komiksu vice nez zajimave, takze potencial tam urcite je :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je to první trailer, ukázali mnohem víc, než jsem čekal:-D

      Vymazat
    2. Ja si myslim,ze v tom obleku Stark neni.

      Vymazat
  3. A doprdele ... tohle je prostě masakr. Jestli to takhle bude celý film, tak kam se hrabou první Avangers a dvojka Capa. Tohle by opravdu mohl být zlom v celém MCU. Tohle jsem nečekal - opravdu ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jsi nečekal?Jaký zlom?Zatím to vypadá že to bude navazavat na styl a atmosféru Winter soldiera který byl skvělí a zatím se na Civil war rozhodně hrabe.Z pouhého traileru bych až tak nepředbíhal s předpokladem kvalit.

      Vymazat
  4. 3x i Black Panther, super :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Som zvedavý, či tam miesto Capa alebo Tonyho nebude Kree :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.