úterý 1. září 2015

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti - Michael Shannon nás tahal za fusekli. Jaká bude jeho skutečná role v chystané komiksovce?

Prdlajs ploutve.

Před pár dny herec Michael Shannon, představitel generála Zoda, prohlásil, že jeho postava bude mít v Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti místo rukou ploutve. A přestože to vyvolalo plno udivených výrazů a škrabání na hlavě, plno lidí to bralo vážně. To byla chyba. Herec vysvětlil proč:

"Někdo se mě na to v New Yorku ptal a já si vymyslel nějakou neuvěřitelnou kr*vinu jako odpověď, kdy měla mít má postava Zoda ploutve a ono se to na Internetu stalo virální nebo co a lidé se mě na to ptají. To je očividně kr*vina, že? Ale lidé to brali vážně."

Na druhou stranu, nemůže se divit, filmaři a herci vypouštějí "zaručené" informace neustále a člověk už jednoduše neví, kdy si z nás utahují a kdy mluví pravdu. Tentokrát jde o první případ. Shannon ale prozradil, jakou formu bude mít jeho spolupráce na Batman vs. Superman. Tak snad tentokrát nekecá:

"Pokud jde o universum Kryptonu, tak zřejmě, i když vás zničí, tak jsou z vás duchové. V prvním filmu to byl Jor-El, i když byl mrtvý bůhví jak dlouhou dobu... Já jsem přišel a natočil nějaký hlasový materiál, protože půjde o onu věc s duchy. Ale nevím, zda jsem to měl prozradit. Znervózněl jsem."

Tak snad mu Warner Bros. nenaplácá na holou, protože tohle (ne až tak zajímavé) info vyslal do světa. A zdá se, že jeho aktuální vyjádření by mohlo být pravdivé. Nezní tak šíleně jako ploutve.

Film dorazí do kin 25. března 2016, tak uvidíme (nebo spíše uslyšíme), v jaké formě se Zod v projektu objeví.

Přijde vám jeho vyjádření vtipné?

4 komentářů:

  1. Mate tam chybu, ne kr*vina, ale kravina....neprehanejmeto, v originalu taky nikdo bullshit nehvezdickoval:), mam rad vase clanky,ale kravina....vazne?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, že hvězdička v bullshit byla, což mě také překvapilo. Zase tak drsný výraz to není :D.

      Vymazat
    2. Aha, tak to sorry ja cetl verzi rozhovoru kde nebyla:)

      Vymazat
  2. Počkat jaky duchové pokud vim tak v muži z oceli byl Jor-el hologram co se nahral do lodi ne duch

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.