úterý 18. srpna 2015

VIDEO: Minority Report - Ochutnávka ze seriálové verze hitové sci-fi

Jak vypadá seriál inspirovaný Spielbergovou vědeckofantastickou podívanou?

Už před nějakou dobou se objevila zpráva, že televize FOX pracuje na seriálovém pokračování filmu Stevena Spielberga Minority Report (2002). Jeho zápletka je popisována takto:

Minority Report sleduje nesourodý tým muže, který je pronásledován svou budoucností a policistky, kterou naopak pronásleduje její minulost. Právě tahle dvojka řeší v roce 2065 zločiny dříve, než k nim dojde. Děj je zasazen do Washingtonu, deset let do doby od zrušení organizace Precrime, právo prosazující agentury, pověřené identifikováním a eliminováním zločinců...dříve, než zločiny spáchají. Tato agentura, ve jménu spravedlnosti, používala tři osoby nazývaný precognové, jejichž jména byla Dash, Arthur a Agatha - právě oni byli schopni předpovídat budoucnost. 

Nyní je ale řešení zločinů jiné, spravedlnosti spoléhá spíše na sofistikovanou a důvěryhodnou technologii, než na instinkty precogů. Nyní se precog Dash (Stark Sands) - poháněn děsivými a útržkovitými vizemi - vrací zpět, aby tajně pomáhal neomalené ale chytré policejní detektivce Laře Vega (Meagan Good) se zastavením vražd, které předpověděl. Navíc se v Americe budoucnosti pokoušejí najít Dashovo zmizelé dvojče Arthura (Nick Zano) a unikají těm, kteří se nezastaví před ničím, aby zneužili jejich jasnovidecké schopnosti. Další komplikací je Dashova a Arthurova důvtipná, ale samotářská osvojená sestra Agatha (Laura Regan), která touží jen po tom, aby se Dash vrátil domů. Drama o zločinu a konspiraci, nadčasový příběh o spojení dvou ztracených duší, Dashe a Vegy, kteří naleznou přátelství, smysl a vykoupení. 

Seriál odstartuje poměrně brzy, už za měsíc a tři dny se dočkáme jeho pilotní epizody. Dáte mu šanci? 

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.