sobota 22. srpna 2015

TOP 5: Nejlépe placené herečky roku 2015 podle časopisu Forbes

Nejvíce vydělávající herce už nám magazín Forbes představil (celý článek), teď jsou na řadě slečny a paní, které si tento rok nejvíc namastily kapsu.


5. Jennifer Aniston
16,5 milionů dolarů

Bezpochyby nejúspěšnější herečka z kultovního seriálu Přátelé se stále drží na výslunní. Minimálně, pokud jde o finance. Kvalita projektů, ve kterých se objevuje není vždy zrovna oslnivá, ale i tak si Jennifer každoročně připisuje na účet hodně slušné částky. Tentokrát to bylo pěkných 16,5 milionů dolarů.

4. Fan Bingbing
21 milionů dolarů

Čínská herečka se stále častěji objevuje v hollywoodských trhácích (X-Men: Budoucí minulost) a to pravděpodobně z prostého důvodu. Čínské diváctvo stále více ovlivňuje tržby filmů a tak se studia snaží přilákat ho obsazováním tamějších hvězd. Ale Fan dostává slušně zaplaceno i za účast v čínských filmech, například Wang chao de nv ren: Yang Gui Fei.

3. Melissa McCarthy
23 milionů

Milujte ji nebo nenáviďte, ale faktem je, že baculka Melissa McCarthy patří k aktuálně nejúspěšnějším hollywoodským herečkám. Je jednou z nejvýraznějších zástupkyň komediálního žánru. Nedávno zabodovala například s komedií Špión a uvidíme ji také v nových Krotitelích duchů.




2. Scarlett Johansson
35,5 milionů dolarů 

Scarlett si za jednu roli přijde v průměru na 10 milionů dolarů, což tedy rozhodně není málo. V poslední letech nejvíce boduje díky postavě marvelovské Black Widow, ale velmi úspěšná byla i akční sci-fi Lucy Luca Bessona.



1. Jennifer Lawrence
52 milionů dolarů

Těžko si představit, že někoho zaskočí jméno na první místě. Jennifer se objevuje snad v každém druhém filmu, jednoduše je jí všude plno. Hraje jak v porotami milovaných filmech, tak ve velkých blockbusterech jako jsou Hunger Games nebo zmiňovaní X-Meni. A jelikož se chystají pokračování obou sérií, příští rok Jennifer v žebříčku nejvýdělečnějších hereček určitě zase uvidíme.

Co říkáte na žebříček? Dostaly dámy zaplaceno zaslouženě?

2 komentářů:

  1. Pravdepodobne dostali zaplatene zaslúžene, ale neviem čím to jeho ale Jennifer Lawrence mi už dosť lezie krkom, moze byt skvela herečka, ale žiaľ mi dako vadi.

    OdpovědětVymazat
  2. Je teda fakt ze Jennifer Lawrence mi pomalu a jiste leze krkem taky.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.