čtvrtek 6. srpna 2015

PODZIM 2015 - Prima nasazuje nový seriál Přístav a pátou řadu Česko Slovensko má talent


Co dalšího Prima na podzim nabídne?

Po České televizi své plány na podzim prozradila i televize Prima. Co si pro své diváky druhá největší komerční televize v Česku na podzim připravila?

Přístav

Po několika letech se Prima rozhodla pro změnu na poli vztahových seriálů. Zatímco Cesty domů dovysílají poslední díly v úterý a Všechny moje lásky druhou řadu zahájí ve čtvrtek, slot Cest domů (pondělí a středa od 20:15) zaujme nový rodinný seriál Přístav s Martinem Dejdarem v hlavní roli. Dejdar ztvární bývalého hokejistu Marka Skálu, který se svým kamarádem znovu zprovozní starou hospodu Přístav. V seriálu se objeví i Filip Blažek a spousta postav ze seriálu Svatby v Benátkách. Zajímavý je v obsazení zejména Petr Čtvrtníček.


Vinaři 2

Druhým hlavním podzimním tahákem Primy je druhá řada Vinařů. Ti se dočkají několika významných změn. Zaprvé už se nebudou odehrávat na Moravě, zadruhé se také značně zaměří na pivo a zatřetí spousta postav z první řady se již nevrátí. Ústřední kostrou seriálu znovu budou herci Pavel Liška, Václav Postránecký, Hynek Čermák, Tomáš Matonoha a Lukáš Langmajer. Novými posilami budou Jitka Čvančarová, Laďka Něrgešová, Leoš Noha a Marek Taclík. Vinaři se postaví proti SuperStar a Četnickým humoreskám v neděli od 20:15.


Česko Slovensko má talent 5

Ačkoli na Primě dlouho tvrdili, že do letošní páté série Česko Slovensko má talent už vysílat nebudou, nakonec se ukázalo, že to není tak úplně pravda. Ani sama JOJka s tím nepočítala, a tak je pátá řada kompletně v její režii. K panelu porotců sestávajících ze stálic Lucie Bílé a Jara Slávika a bývalého moderátora Talentu Jakuba Prachaře se přidává slovenská herečka Diana Mórová. Další novinkou má být tzv. golden buzzer nebo zlatý bzučák. Ten může každý porotce v průběhu castingů jednou zmáčknout a tím dané číslo poslat přímo do přímých přenosů. Letošní Talent bude moderovat slovenské duo Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč. Show se v Česku bude vysílat v sobotu od 20:15. Kdy se bude vysílat na Slovensku ještě jisté není. Nesmí to však být v neděli, protože tam bude Markíza od 30. srpna vysílat SuperStar.


Premiérové filmy

Letos se Prima rozhodla posílit zejména svou koprodukční roli, a tak nás čeká spousta nových českých filmů. Hlavním tahákem je nová verze pohádky Sedmero krkavců. Dalšími snímky budou Andílek na nervy, Hodinový manžel, Vybíjená, Zejtra napořád a Raluca.


Ano, trenére a Ano, šéfe!


Do vysílání se s novou řadou vrací oblíbené Ano,šéfe!, které neustále končí a přitom pokaždé pokračuje. Zdeněk Pohlreich se znovu bude snažit zachránit upadající hospody.

Novinkou je formát Ano, trenére. V něm půjde o to samé, jako v Ano, šéfe. Jen prostředí a průvodce se změní. Fotbalový trenér František Straka bude jezdit po malých fotbalových klubech a bude se snažit zvednout jejich úroveň. Pořad se ve čtvrtek v 21:35 vystřídá právě s Ano, šéfe!

Vychytávky Ládi Hrušky

Poté, co Láďa Hruška odešel z Novy, sáhla po něm Prima. Jeho formát nahradí Receptář Přemka Podlahy. Půjde tedy o kutilský formát. Vysílat se bude v neděli v poledne.

Ostatní

Na podzim také pokračují pořady Očima Josefa Klímy, Partie, Teď vaří šéf!, Karolína, domácí kuchařka, Gondíci s.r.o. a Prostřeno!


PRIMA COOL

Druhý kanál Primy přinese jedinou seriálovou novinku. zrušené Almost Human. Pokračovat budou seriály Živí mrtví, Námořní vyšetřovací služba LA a poslední série Top Gearu s Jeremy Clarksonem, Richardem Hammondem a Jamesem Mayem.

31. října Cool nabídne premiéru filmu Petra Jákla Ghoul.

Dočkají se i motoristé. Čekají na ně nové díly Autosalonu a motorkářský pořad Moto cestou necestou.


PRIMA LOVE

Love nabízí dva nové seriály - lékařský Rush a kriminální Bez hranic, který se natáčel i v České republice.

Novinkou vlastní tvorby na sobotní podvečery bude pořad New Look. Eva Decastelo bude za asistence kadeřníků a vizážistů měnit ženám image.


Líbí se vám podzimní nabídka Primy?

Zdroj a foto: TV Prima

2 komentářů:

  1. Se těším na všechno, Primu mám hodně rád a jsem rád, že se bude něco zase dít.

    OdpovědětVymazat
  2. Na Primě jsem ještě neviděl jedinej klůdnej seroš vlastní produkce. Talentové šou v tolika sériích jsou pro takto malou zemi už velká nuda. Filmy už Prima dlouho nedává. Na Love jde několikrát do roka furt Titanic, Edward atd. Od pondělí do čtvrtka v osm, když si člověk chce pustit nějákej film, nedávaj jako jediná televize v ČR žádný film. Cool už asi nikdy nebude večer dávat nic jinýho než TBBG nebo Simpsonovi po stopadesátý. Myslím, že je to čím dál víc horší a už nevěřím, že to bude lepší, dokud tam bude to zatuchlé nemoderní vedení.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.