sobota 8. srpna 2015

Mortal Kombat: Film nakonec zřejmě opravdu vznikne a produkovat ho bude James Wan

Hororový král a režisér nejúspěšnějšího Rychle a zběsile dohlédne na videoherní adaptaci.

Upřímně řečeno jsme překvapení a to hodně. Už jsme přestali doufat, že další přírůstek do série Mortal Kombat někdy vznikne. Poté, co se režie vzdal Kevin Tancharoen a to proto, že se Warner Bros. nemohlo rozhoupat a produkce filmu se tak posouvala kupředu šnečím tempem, jsme předpokládali, že je další Mortal Kombat u ledu.

Mrzelo nás to, první díl pořád považujeme za jednu z nejlepších adaptací videoher a Kevin nás potěšil krátkým filmem Mortal Kombat: Rebirth a webovým seriálem Mortal Kombat: Legacy, takže by byl projekt v dobrých rukou. Ale ani Tancharoen, pro kterého to byla snová práce, nevydržel neustále otálení filmového studia.

Nakonec jsme se tak smířili s tím, že další film jen tak neuvidíme, ale zřejmě bude všechno jinak, protože New Line Cinema se rozhodlo dát projektu zelenou a jako producenta si sehnalo Jamese Wana.

Ano, toho asijského šikulu, který aktuálně vládne hororovému žánru a navíc se ujal režie pátého nejvýdělečnějšího filmu všech dob Rychle a zběsile 7.

Předpokládá se, že New Line Cinema chce, aby film vznikl, co nejdříve (zřejmě i proto, že Wan má nabitý diář) a tak možná v kině uvidíme Liu Kanga, Kitanu, Sonyu Blade, Sub-Zero, Scorpiona a další postavy z videohry nečekaně brzy.

Nás takhle zpráva potěšila. Co vás?

3 komentářů:

  1. Pokud se vrátí Christopher Lambert, Yep!

    OdpovědětVymazat
  2. Ak je pravda co som cital na inych portaloch ze scenar (pise vraj Oren Uziel co napisal Rebirth) sa ma vyrazne odklonit od MK mytologie tak vobec! To si radsej pozriem cutsceny z MK9 a MKX.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.