pátek 21. srpna 2015

Marvel´s Most Wanted: Spin-off k Agents of S.H.I.E.L.D. potvrzen

Stanice ABC objednala další seriál z marvelovského universa.

Šušká se o tom už pár měsíců, ale zatím nebylo úplně jasné, kdo ve spin-offu ke stále se zlepšujícím Agents of S.H.I.E.L.D. ztvární hlavně role. Nejvíce se mluvilo o postavách Lance Huntera (Nick Blood) a Bobbi Morse/Mockinbird (Adrianne Palicki).

Tahle dvojka patří k velmi oblíbeným hrdinům z původního seriálu, takže to neznělo až tak nepravděpodobně. Ovšem, poté bylo oznámeno, že Bobbi s Lancem budou mít i ve třetí řadě Agentů výraznou roli, takže to nevypadalo, že spin-off v blízké budoucnosti vznikne.

Aktuálně ale bylo oznámeno, že televizní stanice ABC objednala pilotní epizodu, v centru dění budou skutečně Bobbi a Lance a seriál ponese jméno Marvel´s Most Wanted.

O úvodní epizodu se postará dvojice Jeff Bell a Paul Zbyszewski, producenti Agents of S.H.I.E.L.D., produkci zajistí Jeph Loeb.

Zatím není jasné, jak spin-off ovlivní působení Bobbiho a Lance v Agents of S.H.I.E.L.D., ale dá se očekávat, že bude hodně záviset na úspěchu Marvel´s Most Wanted. Pokud se spin-offu bude dařit, těžko asi čekat, že tohle akční duo bude dále naplno působit v Agentech, pokud nový seriál neuspěje, budeme je nadále vídat v jejich "domovské" sérii.

Jestli sérii uvidíme v mezisezóně nebo až v další klasické sezóně zatím nebylo řečeno.

Jste rádi, že se Bobbi a Lance nakonec dočkají vlastní série?

1 komentářů:

  1. Zrovna tihle dva mi nepřijdou tak zajímaví na to, aby měli vlastní spin-off. Ale uvidíme, třeba to nakonec bude trochu jinak

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.