úterý 4. srpna 2015

Komiksové novinky: Deadpool láká na trailer. Chtěl by Ron Perlman natočit dalšího Hellboye?

A kdo si zahraje Hawkmana v seriálu DC´s Legends of Tomorrow nebo mladší sestru Lois Lane v Supergirl?

Jak už víme, tak v seriálu stanice The CW nazvaném DC´s Legends of Tomorrow se objeví Hawkman. Ovšem, zatím nebylo jasné, kdo si tuhle okřídlenou postavu zahraje. Je to venku, bude to Falk Hentschel.

Carter Hall alias Hawkman se nejdříve představí v crossoveru Arrowa a The Flashe, aby poté přešel do Legends of Tomorrow.

Pokud jde o původ Hawkmana, tak to je trošku složitější. Různé komiksové série nabízejí odlišné verze. Některé odkazují na starověký Egypt, jiné na mimozemské civilizace.

Ať tak nebo tak, Hawkman disponuje křídly a obvykle pro boj používá poměrně archaické zbraně. Také má často pletky s Hawkgirl, kterou ztvární Ciara Renée.

Seriál bude mít premiéru někdy během roku 2016, přesné datum zatím nebylo stanoveno.

Co třetí Hellboy?

Ron Perlman se na akci Television Critics Association rozpovídal o tom, zda by chtěl natočit Hellboye 3. A odpověď je trochu složitější. Na jednu stranu tlačí studio do toho, aby film vznikl, protože má pocit, že je to jeho povinnost. Na té druhé ale pro něj rozhodně nejde o příjemný zážitek, kterého by se nemohl dočkat:

"Řeknu to jasně. Nechci natočit Hellboye 3. Je to děsně otravné nechat se namaskovat a odmaskovat. Ale mám pocit, že máme povinnost dokončit tenhle příběh. Konec diskuse."

Ron je tak hodně hlasitý, pokud jde o závěr plánované trilogie. A v poslední době je čím dál víc slyšet. Hlavně proto, že si uvědomuje, že už to není žádný mladík. Pořád je ale připravený trojku natočit.

Zatím to ale příliš nadějně nevypadá. Netřeba připomínat, že předchozí dva filmy nebyly zrovna kasovní trháky. A režisér Guillermo del Toro přiznal, že byl snad v každém studiu s žádostí o financování a zatím se nezdá, že by některé z nich hodlalo kývnout.

Komiksová rodinka

U Tatumů se v následujících měsících asi budou hodně řešit komiksy a hlavně to, které jsou lepší. Zda ty od DC nebo Marvelu. Zatímco Channing Tatum konečně podepsal smlouvu na roli Gambita, tak jeho manželka Jenna Dewan se objeví v seriálu Supergirl jako Lucy Lane, mladší sestra Lois Lane.

Lucy je v komiksu láskou Jimmyho Olsena (Mehcad Brooks) a nejen to, také je aktuálně Superwoman. V seriálu asi tuto identitu nepřijme, ale rozhodně by to bylo zajímavé.

Seriál odstartuje 26. října.

Lákaní na trailer k Deadpoolovi

V horizontu hodin by se měl konečně objevit trailer ke komiksovce Deadpool. Někteří už ho sice viděli na Comic-Conu (a jiní v ne zrovna ideální kvalitě na záznamech z Comic-Conu), ale v talkshow Conan by měl být trailer představen široké veřejnosti. A než k tomu dojde, můžete si vychutnat pozvánku hlavního antihrdiny ke sledování kompletní upoutávky.

Film dorazí do kin 11. února příštího roku.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.