sobota 11. července 2015

Trailer: Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti - našlapaná upoutávka je tady!

A je to tady. Zack Snyder přinese na plátna zhmotnělý sen všech comicsových fanoušků a rok před premiérou nám dává z něho ochutnat pořádný žvanec. Je tu všechno, nad čím se vznášely otazníky...a nové otazníky s tím vyvstávají. Ti, kterým se nelíbil Man of Steel asi budou brblat pořád a je pravdou, že herecký výkon Bena Afflecka skrz ukázku vzbuzuje rozpaky, zbytek je ale velká paráda a nezbývá než se těšit. Nebo to vidíte jinak?


15 komentářů:

  1. Za mňa skôr naopak - Affleck si to neskutočne dáva, ak som s niečím spokojný, tak s ním. Vizuálne to je (až na pár záberov) žrádlo, od Nolanovho ťažkotonážneho prístupu k akcii to má ďaleko (či už je to dobre, alebo zle je na posúdení ostatných), tento prístup je omnoho komiksovejší. Snyderovi stále neverím, ale o to viac dúfam, že to bude stáť za to. Man of Steel mal tiež vynikajúce trailery a výsledok bol prinajlepšom rozpačitý. Ale zatiaľ spokojnosť. Dúfajme, že to dopadne dobre...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Absolutně souhlasím.

      Vymazat
    2. Souhlasim s klukama (nějak předpokládám, že Anonym 12.7.8:27 a Anonym 12. 7. 11:00 jsou kluci, kdybych se splet holky, tak se omlouvám). Ben nevypadá vůbec špatně. Jako jedinej v tom traileru předvádí hraní. Superman mi přijde, že akorát funía tváří se jak Nik. Cage. Jsem zvědav, jak tam zakomponujou Wonder Woman, no prostě se těšim.

      Vymazat
  2. Co v tomhle traileru Ben udělal, že vzbuzuje rozpaky? Nebo to je všechno o těch jeho 10 let starých romatických filmech, kde hrál špatně každý? Nebo o Daredevilovi? Tam to bylo zrovna tak.

    Co začal režírovat, tak je mnohem lepší herec než byl. Ví líp, co se po hercích chce a to pomůže.

    Jinak ten trailer je super, a hlavně konečně vzbuzuje ty otazníky, jak jste tady chtěli po tom prvním.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle me teda vubec nepresvedcilo. Zacinam byt k tomuhle filmu stale vice skepticky :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Důvod nebude? Když někdo neuvede důvod, tak to pro mě znamená "Marvel nejlepší bla bla"

      Vymazat
    2. A vis ze mi je uplne volny, co to pro nejakyho anonyma na internetu znamena? Kazdopadne ti k tomu napisu to, ze nejsem nejakej blbecek, co si sere do kalhot z kazdyho novyho filmu od Marvelu (ikdyz jejich filmova tvorba je nesrovnatelne kvalitnejsi nez ta DC) a proto by mel potrebu hatovat vsehno, na cem neni cervenobila nalepka. Ale duvod ti vazne dat nedokazu. Je to trailer, takze tady tezko muzu hodnotit veci jako herecke vykony, rezii, strih, dramturgii atd. Je to trailer, takze ma zaujmout. Na me to jednoduse nefungovalo. Nepresvedcil me casting (a Affleck je ten posledni, kdo by mi vadil, vetsi problem mam s Ironsem, Eisenbergem, Gadot a vadi mi i Cavill s Adamsovou), sestrihany to taky nebylo zrovna pusobive a kolikrat mam pocit ze je to jen film precpanej digitalnim triky bez duse. Ikdyz tohle presvedceni se odviji uz od me zkusenosti s Man of Steel. Ale uprimne tomuhle filmu, jakozto fanousek komiksu, nehlede na vydavatelstvi, uspech preju, jen se bojim, ze to bude trpet klasickym syndromem "narvem tam uplne vsechno co jde, to se prece musi libit" a proste a jednoduse nebude ten film nic pro me.

      Vymazat
    3. Áno, takže tou nesrovnatelně kvalitnější tvorbou jsi to zabil. Ten příspěvek nedočtu. Jeden filmu - Man of Steel je lepší než většina toho, co Marvel vypustil vyjma prvního Iron Mana a Winter Soldiera a teda možná i Guardians ač ty nesnášim a radši se kouknu na druhého Thora, sakra raději se kouknu na Human Cendipede.

      Na Nolanovu trilogii se zapomíná, že? To prostě nemá cenu. Může se ti to nelíbit, ale jsou to kritiky oceňované filmy.

      V té změti nesmyslů jsem dokonce viděl, že je problém s Ironsem? S tím, který bude určitě jedna z nejlěpších částí filmu?

      A to s tím Marvelem jsem to myslel jen obecně, ale když je pán vztahovační a chce dělat zagorku...

      Vymazat
    4. Mě to teda taky nepřesvědčilo, trailer plný počítačových triků, Affleck jako Bruce Wayne těžce prkenní. Už Man of Steel mě vůbec nenadchl svým stylem a jak se zdá, Snyder v tom bude pokračovat. Líbí se mi, že pokud někdo nenapíše, že to bude super film, napíše opak, tak to okamžitě schytá.

      Vymazat
    5. Nikdo nic neschytal, jen jsem se zeptal na důvody, proč se trailer nelíbil, ale tos ty Einsteine nepochopil. Že někoho podezřívám z toho, že trailer se mu nelíbí, protože stříká z každého prdu, co Disney vypustí je pochopitelné, poněvadž to vidím všude, na každém diskuzním fóru.

      Nenávidíš trailery na Marvel, Star Wars, X-Men a milion dalších zrovna tak? Ne že by mě názor "nejakyho anonyma" zajímal.

      Vymazat
    6. Tvé vyjadřování... zahazovat se s nějakým náctiletým usmrkancem. Na to opravdu nemám.

      Vymazat
    7. Paráda, teď už vím, jak na takovéhle pošahance, kteří nejsou schopni obhájit své názory. Bé bé. Afflek je prkenný - důvod? Co tě v těch jeho souvětích, co řekl nepřesvědčilo?!

      Vymazat
    8. Poperte se :D Stejně nakonec rozhodne soud nejvyšší - ČSFD.

      Vymazat
  4. :D kritizovat film s ukázek jaj mno nwm já vím jedno hrozně se těším a jsem rád že jsem generace která ty dva v jednom filmu uvidí jako první :P

    OdpovědětVymazat
  5. Napadol ma film AVP a jeho pokracovanie, tam som sa tiez tesil co z toho vznikne a bola to jedna velka zidovska sracka. Tu to vyzera podobne akorat su to hero postavicky podla mna to bude dalsi grc na vytrieskanie milionov z kin a z distribucie plastikovych cd :D Este tie hviezdne vojny si pozriem ale to co posledne roky tecie do kin je jeden hnoj, neviem to inak opisat. Pozeram serialy s ovela mensim rozpoctom a cuduj sa svete niektore by fakt rozcupovali aj tie filmy a to uz je na zamyslenie. Ak sa to ku mne nejakym sposobom dostane tak to pozriem ale do kina na to urcite nepojdem ten trailer ma nepresvedcil ani za mak...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.