čtvrtek 7. května 2015

Pilotní sezóna 2015: Supergirl to zvládla!


Plus další obnovovací a objednávací novinky.


I když to nějakou chvíli nevypadalo, génius stojící za Flashem a Arrowem Greg Berlanti to opět dokázal. Tentokrát si jeho seriál koupila mateřská stanice The CW - CBS. Jedná se o příběhy Supermanovy sestřenky Kary Zor-El s Melissou Benoist v hlavní roli. Supergirl se tak rovněž stává prvním nově objednaným seriálem na CBS. Jestli bude superholka stejný hit jako lučištník a super-sprinter, to ukáže až podzim.

Tento týden se ale činily i ostatní celoplošné televizní stanice. A zde je přehled nejdůležitějších novinek.

Asi nejvíce zklamaní budou fanoušci Whoopi Goldbergové, která se mohla vrátit do hlavního vysílacího času sitcomem Delores & Jermaine. Podle twitterového účtu tvůrce seriálu a představitele Jermaina v jedné osobě ale ABC seriál zamítla. Nyní se tvůrci budou snažit projekt udat některé z kabelovek.

Podobný osud - tedy zamítnutí - zřejmě čeká i na Cristelu, která v pátek večer nedosahovala na takové výsledky, jaké si šéfové stanice představovali. S největší pravděpodobností skončí.

Naopak lepší vyhlídky má Agentka Carterová, která se prý blíží objednávce druhé řady. Jasno ale budeme mít až na Upfronts ABC.

A ještě jedna informace z ABC. Sitcom Last Man Standing se zřejmě dočká objednávky na pátou sérii.

Největším překvapením na CBS by mohlo být obnovení Battle Creek na druhou řadou, i když ta první ve sledovanosti propadla. Zatím ale ještě není nic oficiální.

Veterán Kriminálka Las Vegas se nejspíše příští rok odporoučí s poslední, šestnáctou řadou. Každopádně spin-off CSI: Cyber se druhé řady určitě dočká.

FOX asi nepotěší fanoušky Mindy Project (o seriál projevila zájem společnost Hulu, jedná o natočení dalších dvou řad) a The Following. Oba seriály končí.

Na NBC možná překvapivě přežije dramedy Mysteries of Laura. Zato Marry Me se šťastného konce nedočká.

A nakonec dobrá zpráva. Ta přišla v případě seriálu iZombie na The CW. Byla objednána druhá řada.

Který pravděpodbně zrušený seriál by vám nejvíc chyběl?

1 komentářů:

  1. Za iZombie som veľmi rád, ten seriál je naozaj vydarený

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.