čtvrtek 30. dubna 2015

Komiksové novinky: Batmanovský plakát bez loga přes půl obličeje. Kdo by si mohl zahrát seriálového Iron Fista? Dočkáme se pokračování Kingsman: Tajná služba?

A kdy uvidíme hranou verzi Ghost in the Shell?


K filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti už vyšlo několik posterů, ale ty neukázaly hlavní hrdiny v plné kráse. Aktuálně se na internetu objevily dvě fotografie, na kterých je Batman (Ben Affleck) a obličej mu tentokrát nezakrývá logo.

Nutno upozornit, že fotografie pocházejí z jednoho fóra, ne z oficiálních zdrojů.

Film dorazí do kin 24.3.2016.




To by šlo

Pokud to náhodou nevíte (o čemž silně pochybujeme), tak Netflix ve spolupráci s Marvelem pracuje na pěti sériích. Respektive, jednu už jsme viděli a to skvělého Daredevila (recenze), ale v přípravách jsou další čtyři (a druhá řada Daredevila) a jednou z nich je Iron Fist.

A role Dannyho Randa alias Iron Fista zůstává jako jediná neobsazená, ostatní série už svého hlavního představitele našly.

Aktuálně se objevily zprávy, že má s Marvelem domluvenou schůzku Ryan Phillippe, který prohlásil:

"Marvel má  pravděpodobně zájem promluvit si o sérii pro Netflix. Daredevil je skvělý."

To samozřejmě spustilo vlnu spekulací a mnozí se domnívají, že Ryan by mohl být kandidátem na roli Iron Fista (na druhou stranu, zmínil Daredevila, takže je tu možnost, že by se objevil v něm).

Herec se zanedlouho k dohadům, které se vyrojily, vyjádřil na Twitteru:

"Nemám žádné nové zprávy týkající se Marvelu, kromě toho, že se chystá schůzka. Je mi líto, že zklamu fanoušky, kteří si mysleli, že se za tím skrývá víc, není za tím žádný příběh."

Aktuálně není jasné, proč proběhne jednání, ale Ryan nepopřel, že by se to mohlo týkat Iron Fista. A nebyla by to špatná možnost, vzhledově by se do role hodil, fyzičku má skvělou a už to dávno není pubertální ucho, které oslňovalo fanynky jen svým štěněčím kukučem, herecky rozhodně vyzrál. A má také černý pás v taekwondu, takže další plus.

Hurá, chystá se další Kingsman

Z komiksové adaptace Kingsman: Tajná služba (recenze) jsme byli nadšení. Matthew Vaughn opět připravil extrémně zábavnou podívanou, která zabodovala u kritiků i diváků (utržil více než 400 milionů celosvětově).

Proto nám udělalo radost, že server TheWrap přišel s tím, že se chystá dvojka. To je dobrá zpráva. Horší je, že Vaughn se upsal nové verzi Flashe Gordona, takže je tu možnost, že další díl Kingsman dostane na starosti někdo jiný.

A málokterý režisér je tak hravý jako právě Matthew. Ostatně, stačí připomenout Kick-Ass. První díl byl hodně povedený, druhý, na který Vaugh už nedohlédl, tak dobře nedopadl (ale žádná hrůza to také nebyla).

Zatím není jasné, kdy začne natáčení, ani kdo Vaughna nahradí na postu režiséra (pokud ovšem nebude studio ochotné počkat na to, až bude mít Matthew čas, ale o tom pochybujeme).

A teď něco z východu

Už nějakou dobu víme, že adaptaci manga série Ghost in the Shell zrežíruje Rupert Sanders a v hlavní roli se objeví Scarlett Johansson. Také bylo oznámeno datum premiéry a to 14. dubna 2017. Ovšem, to se nyní mění, film uvidíme v kinech dříve a to 31. března 2017. Proč se tak DreamWorks rozhodlo, to není jasné. Ale my protestovat nebudeme.

Nakonec tu máme zprávu, která se týká anime seriálu Robotech. Před pár týdny bylo oznámeno, že Sony chce natočit hranou verzi a společnost se s tím rozhodně nepáře, žene produkci kupředu bleskovým tempem.

Společnost už jedná s favoritem na režii a to Jamesem Wanem, který je aktuálně hodně v kurzu díky Rychle a zběsile 7. Ale jeho účast rozhodně není jistá, Wana chce pro sebe i Warner Bros. a to kvůli režii Aquamana (2018).

Uvidíme, zda budeme mít James větší zájem o sci-fi Robotech nebo komiksovku o nejlepším potápěči od DC (i když, možná by zvládl obojí, pokud natáčení prvního zmíněného filmu začalo brzy).

Líbil by se vám Ryan jako Iron Fist?

3 komentářů:

  1. Iron Fist by mohla hrat i zenska,ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by komiksoví fanoušci nepřekousli. Změna pohlaví je oproti rase něco jiného. :D

      Vymazat
    2. No jo,ale fisting by byla lepsi :-)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.