čtvrtek 16. dubna 2015

Batman vs. Superman: Dawn of Justice - upoutávka na trailer je tady

Dnes začíná v americkém Anaheimu Star War Celebration, ultimátní fanouškovská záležitost, která bude streamovaná z velké části do celého světa a která nám kromě hromady nových informací o Star Wars: Síla se probouzí přinese hlavně nový (a nejspíš našlapaný) trailer a plakát. Warneři se Zackem Snyderem se z nějakého důvodu rozhodli, že je to dobrá příležitost upozornit i na sebe a tak dnes vypustili upoutávku na trailer, který se objeví 20. dubna. A opravdu se to vyplatilo - v upoutávce na Batman vs. Superman: Dawn of Justice je totiž to, co byste určitě nečekali. Kostým Supermana a kostým Batmana.

:-O


Jenže to už jsme viděli. Kreativita a nápad nikde a na mysl se vkrádá myšlenka, že DC a WB jsou především zoufalci. Přestože mají v rukách materiál, na který fanoušci čekali celý život - ale neví, co s ním. V tuhle chvíli a v dané situaci na trhu jen logo proti logu, kostým proti kostýmu mně osobně nestačí, dokonce ani v upoutávce na trailer. Chybí tajemství nebo aspoň náznak čehokoli, co by zavdalo důvod ke spekulacím (tím spíš, když vyjedete s upoutávkou v takový specifický den). Nicméně Man of Steel mě bavil, Zacku Snyderovi odjakživa fandím, fanoušci DC si pod tímto soustem spokojeně cvrkají blahem do kalhot a do teaser traileru jsou to pouhé čtyři dny, takže bude asi nejlepší na tenhle výkřik do tmy prostě zapomenout a dál se těšit.

15 komentářů:

  1. Tu negativitu nechápu, teaser vypustili o den dříve, aby se vyhnuli Star Wars. V pondělí bude mít Snyder nějaké povídání o filmu, před zahájením CinemaConu, takže teaser dnes dává velký smysl.

    A co byste od takovéhle upoutávky čekali? Hodně studií ukázalo i míň a zrovna u BvS stačí ukázat jeden obrázek a fanoušci šílí. Hlavní je to, že tam je NEJLEPŠÍ oblek Batmana, který ve filmu kdy byl, a i ten oblek Supermana vypadá líp (vím, že je to vystřižené z traileru na Man of Steel), ale má lepší barvy bez Snyderova filtru.

    Na spekulace bude čas v pondělí.

    V podstatě vždy dojde na DC vs Marvel, že? Ač v tomto případě nepřímo, DC a WB zoufalí haha

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tak. Souhlasím s autorem. Jakmile se před premiérou neobjeví alespoň třetina filmu v trailerech je to tragédie!

    OdpovědětVymazat
  3. zítra má být trailer na sedmičků hvězdnejch bojů nebo co?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad dnes? Zítra by měl být trailer na Battlefront 3 (od EA, takže nebrat), pochybuju, že by byly oba trailery v jeden den.

      Vymazat
    2. Dodal bych, že ani jeden teaser, tzn. dnešní a loňský z Comic Conu nejsou vytažené z filmu, jsou natočené extra, nic z filmu nespoilují.

      Vymazat
    3. tak já právě neutšim kdy to má být, donedávna jsem měl dojem že premiéra má být někdy v létě :D jestli bude dneska nebo zítra trailer tak jedině dobře, uvidim jak moc to zaujme

      Vymazat
    4. já myslel že trailer na star wars bude až spolu s dvojkou avengerů

      Vymazat
  4. Mohli ukázat Batmana v pohybu. Buď by to ukázalo že je Afleck hroznej a nebo by to zavřelo kritikům hubu. Nic horšího. Tohle nic moc, ale je to pořád jen teaser na teaser teaseru, takže zas tak moc velký zklamání to není.

    OdpovědětVymazat
  5. Prosím vás, všichni se uklidnete. Nevim jak autor přišel na názor, že WB jsou zoufalci a že nevědí co s materiálem DC. To je absolutní blbost. Batman v Superman je od nás vzdáleno VÍC NEŽ ROK !!!!!!!!!!!! Jaký smysl má v tuhle chvíli vypouštět nový trailer? To je přeci na hlavu. Za měsíc na něj stejně každý zapomene. Ukažte mi jakýkoliv film, který tohle udělal. Avengers 2 vypustili první trailer 3 měsíce před tím než šli do kin. A neslyšel jsem nikoho stěžovat si na to. A první Star Wars teaser nám taky nic neukázal. A jelikož už je BvS zcela natočen, řekl bych, že to svědčí o tom, že si řady ví. Čau

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, jediný účel těchto teaserů je dat lidem vědět, že něco takového bude. Nezapomeňte, že spoustu lidí ani neví, že tohle točí.

      Vymazat
  6. Zoufalci? Autor asi hodně miluje Marvel :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych neřekl, že platí to, že pokud se někomu nelíbí DC, musí se mu zákonitě líbit Marvel a obráceně :D. Jsou mezi námi tací, kterým se nelíbí ani jedno a nebo obojí (třeba já :D :D).

      Vymazat
    2. Jan Lysý a jeho názory smrdí koníma zvratkama a tchoříma blitkama. Peace out.

      Vymazat
    3. Není nad kvalitní rým, jen tak dál :D.

      Vymazat
  7. No jako nevim. Prijde mi, jak kdyby autor vedel, ze bude kriticky jeste nez to vyslo :D z avengers vysla pulka filmu v ukazkach, to mi tsky neprijde jako budovani tajemna nebo spekulaci :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.