pondělí 9. března 2015

Trailer: Hra o trůny - Chtěli byste novou upoutávku na fantasy hitovku od HBO? Tak prosím, tady je

Ano, ano, je na místě zahlásat něco tak ohraného jako "Winter is Coming".

Do premiéry páté řady Hry o trůny nám zbývá ještě měsíc a pár dnů, první díl nové řady bude odvysílán 12. dubna 2015. A fandové fantasy hitu od HBO odpočítávají minuty. Stejně tak odpůrci seriálu, kteří už teď šílí, že se nebude mluvit o ničem jiném.

Ovšem, o Hře o trůny se bude diskutovat už teď, je tu totiž další trailer. Ten nabízí vše, v co jste doufali. Uvidíme staré známé hrdiny i záporáky, dočkáme se jejich proslovů, nechybí několik scén, u kterých zamrazí, samozřejmě je přítomna poctivá dávka brutality a draci.

Ne, že by byla potřeba probouzet v nás netrpělivost, my patříme k těm, kteří se nemohou premiéry další řady dočkat, ale i tak nás trailer zvládl navnadit ještě více.

Těšíte se?


2 komentářů:

  1. Daenerys už ať fakt drží hubu, každá věta tak přehraná, i Kit Harington se ve 4. sérii neskutečné zlepšil (on sice nebyl tak špatný i dřív, ale materiál nestál za moc), tak proč to u Clarke nejde? A ta její hláška je k smíchu :DD každou sérii dostane nějakou, jak něco zničí, spálí a co pak, skutek utek. Kdyby se u ní drželi knížek, dost zbytečností ubrali a nepřidávali a nepatlali tam ty své nesmysly, tak by to bylo super.

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěli byste trailer- odpověď rozhodně ne.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.