úterý 3. března 2015

Mile 22: Chystá se akční film s Iko Uwaisem a Rondou Rousey

Hvězda série Raid a nezdolná slečna z Expendables 3 se sejdou v jednom filmu.


Fanouškům akčních filmů asi nemusíme představovat jméno Iko Uwais a pokud musíme, tak to nejsou praví fanoušci. Tenhle indonéský bijec prováděl ve dvou filmech Raid takové kousky, že mnohým asi spadla čelist na podlahu.

A právě tento šikula se sejde v jednom filmu s Rondou Rosey, což je herečka, kterou jsme mohli vidět v Expendables 3 a brzy se bude řezat hlava nehlava s Michelle Rodriguez v Rychle a zběsile 7, ale především jde o neporaženou šampionku UFC. Jinak řečeno, není to žádné ořezávátko, slečna se umí velmi dobře ohánět. Jen pro zajímavost, v zatím svém poslední zápase porazila svou soupeřku Cat Zingano za 14 vteřin.

Shrnuto, jak Iko, tak Ronda nejsou oním typem herců, kteří by bez závěsných lan, dublérů a rychlých prostřihů nedali ani ránu. Proto je skoro jisté, že jejich chystaná novinka Mile 22 bude po akční stránce lahůdkou.

Samozřejmě ještě záleží na režisérovi a také na tom, kdo se postará o choreografii bojových scén (zatím nebyla obsazena ani jedna pozice), ale doufejme, že producent Peter Berg (režisér filmů jako Vítejte v džungli nebo Království) dohlédne na to, aby byli najati profesionálové ve svém oboru.

Pokud vás zajímá příběh, tak jde o klasickou zápletku, která má vysvětlit, proč se oni lidé na plátně neustále rvou. Agentka CIA (Ronda Rousey) spojí své síly s indonéském policistou, aby společně bojovali proti korupci právě v řadách policie.

Zatím není jasné, kdy se dočkáme premiéry, ale doufejme, že brzy, protože nám něco říká, že to bude akční lahůdka.

1 komentářů:

  1. Berg hlavne reziroval Bitevni lod,cimz si v mejch ocich s Transformerama vytrel prdel :-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.