úterý 24. března 2015

Komiksové novinky: Kdo bude režírovat Avengers: Infinity War? A jak Dwayne Johnson popisuje svou postavu Black Adama z filmu Shazam?

Joss Whedon na další Avengers dohlížet nebude.


To, o čem se už nějakou dobu šuškalo, bylo aktuálně potvrzeno. Joss Whedon, režisér prvních a druhých Avengers, na dvoudílné Avengers: Infinity War neohlédne.

Žezlo přenechá někomu jinému. A nepřekvapivě jsou to miláčkové Marvelu, jejich oblíbená režisérská dvojice Anthony a Joe Russo, kteří se blýskli díky Captain America: Návrat prvního Avengera a aktuálně pracují na pokračování s lákavým podtitulem Civil War.

Není překvapení, že Marvel nabídl práci právě jim, protože Návrat prvního Avengera je mnohými označován za jednu z nejlepších marvelovek a díky tomu je režisérská dvojka hodně vysoko v žebříčku popularity šéfů komiksového gigantu (a společnosti Disney, která Marvel vlastní).

Captain America: Civil War uvidíme 6. května příštího roku, Avengers: Infinity War pak 4. května 2018 a druhou část 3. května následujícího roku.

Typického hajzlíka z něj neudělají

Teď zamíříme ke konkurenci. DC a Warner Bros. připravují film Shazam, ve kterém uvidíme nejen Shazama alias Captain Marvela (díky tomuto pseudonymu ale mělo DC legální spory s Marvelem, který má hrdiny se stejným jménem, DC ho tak nakonec v roce 2011 muselo změnit na Shazam ), ale také jeho úhlavního nepřítele Black Adama. Toho ztvární Dwayne Johnson.

Ten je zatím ale hlavně představitelem kladných rolí, díky čemuž je miláčkem Ameriky, takže není až takovým šokem, že Black Adam v jeho podání nebude typickým zloduchem, ale spíše antihrdinou.

"Nezačne tak, že by byl hrdinou. To si musíte zasloužit, on bude nejdříve otrokem. A je naštvaný a lidé budou platit. Ale nakonec se z něj stane antihrdina."

Zatímco představitele Black Adama už známe, Johnson potvrdil, že Shazam se stále hledá:

"Ne, ještě jsme ho nevybrali a pracujeme na scénáři. Máme hotovou polovinu. Fantastické, jsem z něj velmi nadšený. A proč jsem z něj tak nadšený - protože, touhle postavou a příležitostí žiji skoro deset let, takže to mám v DNA! Jsem jako malé dítě a tohle je příležitost, jak začít jeho dobrodružství, ale musí začít správně... Mimochodem, nemůžu se dočkat, až se s vámi podělím o další castingové novinky."

Zatím se počítá s tím, že Shazam dorazí do kin 5. dubna 2019, ale Dwayne se nedávno vyjádřil, že se možná dočkáme dříve. Přesné datum ale nesdělil.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.