středa 25. února 2015

TOP 5: Nejžhavější televizní páry - Nejpřitažlivější seriálové dvojice

Pokud se na obrazovce objeví tyhle páry, diváci potřebují studenou sprchu.


Na vzhledu nezáleží. To je nám neustále vtloukáno do hlavy. A je fakt, že existuje dost herců, kteří nejsou zrovna fyzicky dokonalí a stejně se jim daří. Ale pravdou je, že pokud k vám byla příroda štědrá, rozhodně to vaší kariéře v showbyznysu neuškodí. Tyhle dvojice by o tom mohly vyprávět. Samozřejmě není nutné upozorňovat, že jde o čistě subjektivní záležitost, někdo má rád holky, někdo zase vdolky :)).

5. Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) a Daario Naharis (Ed Skrein ve třetí řadě, Michiel Huisman v dalších řadách) ve Hře o trůny

Matku draků a rázného válečníka sice nepojí klasický vztah, kdy by spolu skotačili po rozkvetlé louce při západu slunce, ale nevadí. Romantika tu nehraje příliš velkou roli, jde hlavně o sex, ale kdo by jim to mohl vyčítat? Oba jsou svůdní, oba jsou mladí a oba jsou divocí. Tak proč by si trošku nevyhodili z kopýtka na loži.

4. Jenny Mills (Lyndie Greenwood) a Nick Hawley (Matt Barr) v Ospalé díře

Čokoládová kráska a vysoký urostlý blonďák? To je hodně zajímavá a hlavně přitažlivá dvojice. I když nejde o jediný pár z Ospalé díry, který má pořádnou porci sexappealu. Samozřejmě musíme zmínit Ichabolda (Tom Mison) a Katrinu (Katia Winter). Ale přestože jsou sexy, tak nám přijde, že mezi Jenny a Nickem to jiskří víc. I když ono to jiskří i mezi Nickem a Abbie (Nicole Beharie) a aby to bylo ještě složitější, tak chemie funguje i mezi Abbie a Ichaboldem. Je to prostě docela spletité.

3. Jeremy Gilbert (Steven R. McQueen) a Bonnie Bennett (Kat Graham) v Upířích denících

Seriály stanice The CW jsou proslulé tím, že jsou plné mladých atraktivních lidí a výjimkou nejsou ani Upíří deníky. V nich se prohání plno krasavic a krasavců a nepřekvapivě mezi nimi vzniká spousta vztahů. Nejvíce pozornosti na sebe strhává ústřední trojice, ale nás nejvíce okouzlil pár Bonnie a Jeremy. Jednoduše řečeno, kdyby chtěli někoho přizvat do trojky, ať nám klidně brnknou.

2. Claire Beauchamp Randall Fraser (Caitriona Balfe) a Jamie Fraser (Sam Heughan) v Cizince

Emancipovaná zdravotní sestra, která se s ničím nemazlí a statný skotský bojovník, tady to prostě muselo zajiskřit. Přiznáváme, že nejprve nám představitelka Claire přišla docela obyčejná (bez ohledu na to, že jde o veleúspěšnou úspěšnou modelku), taková nevýrazná holka od vedle, ale postupem času si nás získala (nejen proto, že se v seriálu objevila nahá :)) a pochopili jsme, proč po ní tvůrci Cizinky sáhli. Má netradiční sexappeal a chemie mezi ní a Samem je skoro hmatatelná.

1. Oliver Queen (Stephen Amell)  a Sara Lance (Caity Lotz) v Arrowovi

Tušíme, že nejvíce divákům asi přijde jako nejpřitažlivější pár z Arrowa Oliver a Felicity (Emily Bett Rickards), ale naším oblíbeným duem je Oliver a Sara/Arrow a Canary. Oba vypadají k světu, ale navíc se umějí ohánět a jsou rovnocennými partnery s temnou minulostí. Prostě jsou pro sebe jako stvoření. Sice je pravda, že hádky by mohly vypadat zajímavě, protože oba jsou přeborníky v bojových uměních, ale alespoň by měly šťávu. Navíc, ne každý pár se může pochlubit tím, že si někdy lidé nejsou jisti tím, zda je více sexy ona nebo on.

Čestná zmínka

A aby bylo jasné, že nikoho nediskriminujeme :)), tak jsme vybrali i dva minoritní páry.

Max (Jessica Parker Kennedy) a Eleanor Guthrie (Hannah New) v Black Sails

Tmavá kráska a blond kráska, to je prostě zaručený recept na úspěch. Nejsme si úplně jistí sexuální orientací slečen (minimálně Eleanor je bisexuálka, ne lesbička), ale ono je to fuk, hlavní je, že to holkám slušelo. Mimochodem, teď propukla kolem seriálu vášnivá diskuse, protože se z jedné hlavní postavy vyklubal gay (nebo také bisexuál, zatím není úplně jasno) a vyrojilo se dost těch, kterým lesbičky samozřejmě nevadí, ale když si dva pánové dají hubana, tak to je oheň na střeše. Je 21.století, lidi.

Louis (Michael Urie) a Wyatt (Brandon Routh) v Parťácích

V mužské kráse se příliš neorientujeme, takže jsme museli improvizovat a tipovat. Hádáme, že když jste si zahráli Supermana, máte určitý sexappeal. Brandon Routh, který se nejvíce proslavil rolí v Superman se vrací (2006) a aktuálně je k vidění v Arrowovi a Michael Urie z Ošklivky Betty (americké mutace, která byla vážně vtipná) vypadají jako sympatická dvojka, která se vzhledově nemá za co stydět.

Jaká je podle vás nejvíce sexy televizní dvojice?

7 komentářů:

  1. Výborně, že tam není Felicity. Teď je z ní totální kráva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda. Totálně mě jebe

      Vymazat
    2. Postava Felicity a její chemie s Oliverem byla pouhá náhoda, a není tajemství že podle komiksu je Oliverova osudová žena Laurel Lance ak. Black Canary.

      Tato postava je ovšem v seriálu napsaná tak, že má člověk chuť jednu jí vrazit.

      Na internetu se proto spekuluje že chování Felicity v posledních dílech, je způsob jak Olivera posunout od Felicity zpátky k Laurel.

      P.s.: řekla bych že se to tvůrcům daří- stačily 3 díly a Felicity leze lidem na nervy, stejně jakou Laurel ve 2 sérii

      Vymazat
    3. Já jsem Arrow vzdala. Ty ženské hrdinky tam děsně mrší,a to jsem měla Felicity do teď nejradši. Nesnáším Oliverovo neustálé utápění v pochybách, a Felicity měnící ob epizodu názor mi taky lezlo na nervy. Takže potom, co se Oliver vrátil, jsem rezignovala na sledování epizodu od epizody a možná se podívám až to doběhne...každopádně Laurel na pěst, Thea byla zajímavá asi tak pět minut, než jí zase začali všichni chránit a teď i Felicity. A to mi Sarah ze začátku vadila...

      Vymazat
  2. příšernej článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak ... včera a dneska vyšlo tolik filmových zpráv a novinek a vy tady píšete o takových kravinách.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.