středa 25. února 2015

My z Kačerova: Dámy a pánové, zpráva roku, kačeří příběhy se vrátí

Dobře, není to zpráva roku, ale určitě udělá radost spoustě z nás, kteří jsme seriál My z Kačerova jako děti tak "žrali".

Na animovaný seriál My z Kačerova se dívali všichni a kdo tvrdí, že ne, tak lže :)). Projekt oceněný dvěma Emmy se dočkal sta epizod a ukončen byl v roce 1990. Jinak řečeno, už je to nějaký ten pátek.

Ale pokud vám příběhy Strýčka Skrblíka a jeho synovců Kulíka, Bulíka a Dulíka chybí, tak žádný strach, viceprezident stanice Disney XD Marc Buhaj pro vás má dobrou zprávu:

"My z Kačerova mají speciální místo v historii televizních animovaných projektů od Disneyho. Inspiraci našli u komiksu Disneyho legendy Carla Barkse a díky stylu vyprávění příběhu a uměleckému talentu nastavili standardy pro animovanou zábavu, který spojuje děti i dospělé. Naše nová série přinese stejnou energii a dobrodružného ducha nové generaci."

Start nové série je naplánován na rok 2017, samozřejmě se projekt bude vysílat na kanálu Disney XD a přislíbeno je, že kromě výše zmíněných postav uvidíme i další oblíbené hrdiny jako je Kačer Donald, Magika Von Čáry a Rampa MacKvák (ty počeštělé názvy si člověk prostě musí zamilovat).

Dívali jste se na My z Kačerova? My ano a doufáme, že se dočkáme i nových Gumídků nebo Rychlé roty :)).

2 komentářů:

  1. Veru miloval som ten slovensky dabing, este ze je stale aktivny :-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.