pondělí 5. ledna 2015

Ghost in the Shell: Scarlett Johansson přijala nabídku na hlavní roli v chystatné sci-fi podívané

Scarlett v další akční roli.


Hraná verze oblíbené mangy Ghost in the Shell je v hledáčku filmařů už dlouho. Ale zatím se jen střídali tvůrci a posouvala produkce. Ovšem, teď to vypadá nadějně. V říjnu byla hlavní role nabídnuta Scarlett Johansson a nyní bylo oznámeno, že herečka kývla.

Sci-fi thriller zasazený do blízké budoucnosti dostal na starost Rupert Sander (Sněhurka a lovec), scénář napíše William Wheeler. Na vše z pozice producenta dohlédne Steven Spielberg.

Původně měla hlavní postavu ztvárnit Margot Robbie, ale nakonec se můžeme těšit na Scarlett Johansson, které akční role ve sci-fi filmech rozhodně nejsou cizí.

Předloha se odehrává ve fiktivním městě Niihama a v centru dění je speciální jednotka Public Security Section 9 složená z vojenských expertů a elitních detektivů. V hlavní roli je pak majorka Motoko Kusanagi, která měla v dětství nehodu, což vyústilo v to, že je kyborg.

Ghost in the Shell se dočkal několika seriálových verzí, videoher a animovaných filmů. Tvůrci Matrixu také přiznali, že Ghost in the Shell byl velkou inspirací pro jejich trilogii.

Co říkáte na Scarlett v hlavní roli?

2 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.