středa 10. prosince 2014

Trailer: Mad Max: Fury Road - svět se zbláznil, čeká nás zběsilá cesta a na ní akční inferno

Že bude nový trailer k Mad Max: Fury Road / Mad Max: Zběsilá cesta našlapaný, to se dalo čekat. Ale že budou mít George Miller a studio takové koule, aby roky odkládaný projekt propagovali po hudební stránce takto neortodoxním a originálním způsobem, to by mě ani ve snu nenapadlo. Naštěstí to alespoň na mě funguje. Miller dokazuje, že ujeté nápady mu v hlavě klíčí pořád a že to jsou jednou za pár let tancující tučňáci... čert to vem. Důležité je, že pak se mu to uprostřed písečné bouře začne divoce mydlit. Tohle vypadá náramně zběsile a doslova urvaně ze řetězu, snad to bude dávat i nějaký smysl a Tom Hardy jako Mad Max zaujme i aktivnější roli. Zatím to totiž vypadá, jako kdyby první housle hrála spíš Charlize Theron.


3 komentářů:

  1. K tomu není co dodat tohle bude jízda jak prase ....

    OdpovědětVymazat
  2. Luxusni, jako k puvodnimu Maxovi to ma o dost dal, nez sem cekal, ale vypada to jako totalni masakr, minimalne uz samotnej trailer je fakt ulet:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle bude akční lahudka příštího roku,vypadá to luxusně.A k tomu ještě herci Charlize Theron a Tom Hardy,prostě BOMBA!! Těším se,už se nemužu dočkat

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.