středa 3. prosince 2014

Suicide Squad: Zveřejněno obsazení týmovky od DC. A je parádní

To se Warner Bros. povedlo.

Jedním z filmů, které chystá Warner Bros. na motivy komiksů od DC je týmovka Suicide Squad. Ta sleduje osudy speciální jednotky antihrdinů, kteří jsou donuceni pracovat pro americkou vládu. A Warner Bros. přemýšlelo o hodně zajímavém obsazení. Padala velmi zvučná jména. Ovšem jedna věc je přání a druhá realita. Jenže společnosti se zadařilo a podařilo se jí k účasti přesvědčit působivou hereckou skvadru.

Vůdce týmu, neomylného střelce Deadshota si zahraje afroamerická hvězda Will Smith. Vojenského experta a znalce bojových umění Ricka Flaga ztvární Tom Hardy. Šílenou fanynku Jokera, bývalou psychiatričku Harley Quinn dostala na starost Margot Robbie. Její idol, Jokera, obstará Jared Leto. Postavu jménem Boomerang si zahraje Jai Courtney (v seriálu Arrow ho ztvárňuje Nick Tarabay, který si s Jaiem zahrál ve výtečném seriálu Spartakus). Harley nebude jediná ženská členka týmu, těšit se můžeme i na magii ovládající Enchantress. Ta dostane tvář modelky Cary Delevingne.

SOUVISEJÍCÍ: KRÁSKA TÝDNE: MARGOT ROBBIE - AUSTRALSKÁ KRÁSKA, KTERÁ ZVLČILA NA WALL STREET

Obsazení vypadá lákavě a potěšující je i to, že se režie a scénáře ujme zkušený tvůrce David Ayer (Training Day). Suicide Squad má tak naběhnuto na to, stát se jednou z největších komiksových událostí blízké budoucnosti.

Mimochodem, několikrát také zaznělo to, že by se ve filmu měl objevit i Jesse Eisenberg jako Lex Luthor, ale ten zatím v oficiálním seznamu herců nefiguruje.

Suicide Squad se začne natáčet v dubnu příštího roku, do kin se dostane 5. srpna 2016.

Lákavé obsazení, co myslíte?

10 komentářů:

  1. Will a Jared ok, zbytek katastrofa.

    OdpovědětVymazat
  2. coze? ... si normalni? Tom Hardy je katastrofa ???? Margot Robie je katastrofa???? dyt to sou herci nominovani na spoustu oceneni ... nic nevis

    OdpovědětVymazat
  3. Obsazení je řekl bych hodně luxusní,ale když vidím na postu režiséra Davida Ayera a vzpomenu si na jeho s poslední doby katastrofální snímek Sabotage,tak už ted s toho začínám mit obavy,aby to s touhle týmovkou nedopadlo nějak podobně.Nestačím se přímo divit jak takový ambiciozní komiksový film,muže dostat na starost režírovat,někdo takový jako je David Ayer.Tohle aspon podle mě,nebyla moc chytrá volba.Myslím že by se našlo více schpnějších režiseru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabotage sice nebyl dobrej, ale rozhodne to nebylo rezii. David Ayer je jinak uzasnej reziser a prave jeho surovy styl se na Suicide Squad podle me dost hodi.

      Vymazat
    2. Ayer je v pohode coby dramaticky a akcne orientovany reziser, len sa bojim, ako dopadne komiksovka v jeho podani. Drama, akcia ani surovost tomu zrejme chybat nebudu, len aby nechybal aj nadhlad, ktory u tejto partie bude zrejme potrebny.

      Vymazat
  4. Spis Jai Courtney je katastrofa.... :( Jinak ale super obsazeni.

    OdpovědětVymazat
  5. Will dobrý, ale prosím jinou roli pro něj.

    OdpovědětVymazat
  6. Enchantress nepatrí náhodou pod Marvel??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, i Marvel má svou Enchantress (Amora), ale DC a Marvel mají ve svých stájích několik postav stejného jména (jen tak z hlavy mě napadá například Captain Marvel).

      Vymazat
  7. Jeej tak tohle ne.. Will jako Deadshot se mi nezdá a Jai, to je škoda mluvit. Jinak, tuhle Enchantress ani neznám, znám jen tu od Marvelu, ostuda :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.