středa 31. prosince 2014

Šťastný nový rok přeje Gorilla

Pořádně oslavte konec roku a začněte se pomalu těšit na ten další, který bude nabitý zajímavými filmy i bezva seriály.

Rok nám končí a tak je čas na trošku sentimentality a nějaká ta přání. Rok 2014 byl pro fanoušky filmů docela uspokojivý. Objevilo se hned několik projektů, které se povedly. Dočkali jsme zábavných komiksových filmů, užili si i fandové thrillerů, animáčků, akčňáků a zkrátka nepřišli ani milovníci fantasy, pro které byl připraven závěr "hobití" trilogie (který nás úplně neoslnil, ale velkolepý byl, o tom není sporu).

Jestliže preferujete spíše seriály, tak pokud jde o novinky, nebyl rok 2014 tím nejplodnějším, ale pár zajímavých kousků se objevilo (Vražedná práva, Kingdom, Constantine, Temný případ a několik dalších). Takže ani milovníci televizní tvorby asi nebyli zklamání (více v přehledu seriálů z roku 2014, které byste si neměli nechat ujít).

Nebudeme tvrdit, že letošek byl, pokud jde o filmy a seriály, tím nejlepším rokem za dlouho dobu, ale určitě nebyl nejhorší. Ovšem, dovolíme si prohlásit, že bude ještě lépe. Stačí se jen podívat na přehled očekávaných filmů, které pro vás připravil Honza Liška. Jinak řečeno, máme se na co těšit a to říkám bez špetky ironie.

A my vám samozřejmě budeme rádi dělat průvodce v bouřlivých vodách kinematografie i televizní tvorby a budeme se snažit, aby vám nic podstatného neuniklo. Nebude to snadné, je nás jen pár, ale my se jen tak nevzdáme, nejsme žádné "béčka" :)).

Nakonec bychom vám chtěli poděkovat za věrnost a podporu, obojího se samozřejmě velmi ceníme a do nového roku vám kromě klasického zdraví, lásky, peněz a podobných "nutností", přejeme spoustu zážitků v kině a hromadu probdělých nocí u sledování seriálů, které vám nedají vydechnout.

Šťastný nový rok a držíme palce, ať se vám zítra vyhne kocovina :)).

6 komentářů:

  1. I vám vše nej, jste skvělí!!

    OdpovědětVymazat
  2. Vše nej a ať je pořád o čem psát.

    OdpovědětVymazat
  3. já se také přidávám a redakci i čtenářům přeji vše nej do nového roku a samé kvalitní a příjemné požitky ze stříbrného plátna či telky :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.