pondělí 3. listopadu 2014

Star Wars: Episode VII - Padla poslední klapka. Co vzkázal režisér J.J. Abrams a producentský tým štábu a hercům?

A který překvapivý host se objevil na party u příležitosti konce natáčení?


Sedmá epizoda Star Wars se začala natáčet v květnu tohoto roku ve Velké Británii. A po nějakých šesti měsících padla poslední klapka. Ne, že by měli tvůrci vyhráno, teď je čekají měsíce a měsíce náročné postprodukce, ale i tak je to důvod k oslavě.

A aby režisér J.J. Abrams a producenti Kathleen Kennedy a Bryan Burke ocenili práci štábu a herců, vzkázali jim toto (a přidali ještě kšiltovku):

"Výjimečnému obsazení a štábu Epizody VII:

Je to skutečná čest a nesmírná radost přijít na plac každý den a spolupracovat s každým z vás. Vaše profesionalita, vášeň a trpělivost je něco, čeho si ceníme mnohem více, než dokážeme vyjádřit. Ať už se natáčelo v pouštích Abú Dhabí, lesích v Deanu nebo ve studiích Pinewood, dokázali jste čelit jakékoliv výzvě a byli jste stejně tak milí jako nesmírně talentovaní. Měli jsme velké ambice, to je samozřejmé a musí to tak být: jsme tu proto, abychom natočili film, který pobaví miliony lidí všech věkových kategorií a to po několik generací. Chtěli jsme natočit film, který si lidé nejen užijí, ale užijeme si ho také my během natáčení a to společně. Bylo by milé mít, kromě jména v titulcích, další hmatatelný důkaz, že jste byli součástí toho všeho! Tak tady je. Ať se vám dobře nosí, noste ho ve zdraví a noste ho s hrdostí. Především vám chceme ale ještě jednou poděkovat."

No doják, co vám budeme povídat. A plakalo se zřejmě i na závěrečném večírku, který proběhl prvního listopadu v Londýnském muzeu vědy. Kromě již před měsíci potvrzených herců se tam ale objevil také Simon Pegg. O tom v souvislosti s filmem několikrát mluvilo, ale nikdy nebylo oficiálně stanoveno, že si ve Star Wars zahraje. Sám se tomu bránil s tím, že by to bylo pro lidi matoucí, pokud by byl k vidění jak ve Star Treku, tak ve Star Wars. Možná tak jeho účast na party nic neznamená, možná je to jen lehké provokování, možná ho jen pozval J.J. Abrams, se kterým právě na Star Treku spolupracoval a nebo celou dobu pánové mlžili a Simon ve Star Wars skutečně bude.

Premiéru má sedmé epizoda 18. prosince 2015. Těšíte se?

4 komentářů:

  1. Kdy přibližně vyjde trailer?

    OdpovědětVymazat
  2. Většinou půl roku před premiérou, takže tipuji že trailer bude poprvé k vidění při nějakém jarním bijáku

    OdpovědětVymazat
  3. Co když nebude Simon k vidění, ale jenom k slyšení? :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.