středa 12. listopadu 2014

Rychle a zběsile 8: James Wan režírovat nebude, kdo by ho mohl nahradit?

Starý známý.


James Wan tedy u série Rychle a zběsile dlouho nevydržel. Poté, co Justin Lin natočil čtyři díly, nahradil ho pro sedmý film právě hororový expert Wan, ale nehodlá v tom pokračovat. Universal tak pátrá po někom, kdo by usedl na režisérské křeslo a komandoval štáb a herce.

Teď se objevily zprávy, že by to mohl být opět Lin, který sice tvrdil, že už se filmům o "over the top" honičkách v autech věnovat nechce, ale zřejmě mu jeho předsevzetí nevydrželo. Podle všeho je hodně blízko uzavření smlouvy na režii dalších dílů. Ano dílů, protože se počítá s tím, že budou natáčeny současně.

Nebude to ale tak jednoduché, má ještě nějaké závazky. Nejdříve musí natočit dvě epizody z druhé řady Temného případu a měl by také dohlédnout na remake akční klasiky Chrám Shaolinu (1976).

Poté by měl být volný a může se vrhnout na Rychle a zběsile. V sérii sice už neuvidíme Paula Walkera, ten tragicky zesnul, ale dočkáme se jeho bratra Codyho, který se objeví jako nová postava.

Je dobře, že se Justin pravděpodobně vrátí?

4 komentářů:

  1. Ja bych už serii ukončil,

    OdpovědětVymazat
  2. je to super film a je čím dál lepši ja bych tedy pokracoval i když bez paula walkra to nebude ono

    OdpovědětVymazat
  3. Bez Paula nepokračovat ani náhodou... :(

    OdpovědětVymazat
  4. Miloval jsem paula walkera :((( I když to nebude bez něj ono, tak pokračujte v tom!! trápím se a bojím se, že už nebudou další díly Rychle a sběsile, je mi velmi smůtno...pokračujte v tom!!

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.