sobota 29. listopadu 2014

Kráska týdne: Kate Upton - Jděte se bodnout vychrtliny, takhle vypadá pořádná ženská

Veleúspěšná modelka, která se snaží prosadit i ve filmovém světě.

Kate měla štěstí, narodila se do slušně zajištěné rodiny. Její otec je bývalá národní šampión v tenise, strýc je vrcholový politik a prastrýc jeden z hlavounů ve firmě Whirlpool.

A co dělají holčičky, jejichž rodiče nemají hluboko do kapsy? Jezdí na koni. Kate se v tomto oboru dařilo, takže už v nějakých třinácti letech závodila na národní úrovni a získala několik titulů.

V roce 2008 se ale rozhodla zkusit něco jiného. Vydala se na casting agentury Elite Model Management a zadařilo se jí, uzavřela s ní smlouvu hned ten samý den. Její vzhled (křivky) zaujal natolik, že se se jí práce jen hrnula.

Už v roce 2010 se stala tváří prestižní značky Guess. A o rok později byla vyhlášena nováčkem roku časopisem Sport Illustrated Swimsuit Issue. Nikomu neuniklo, že v plavkách jí to sluší, takže pracovala pro značku Beach Bunny Swimwear a v magazínu Esquire se stala "The Woman of the Summer".

Její popularitu posílila dvě videa. V jednom předváděla takzvaný "dougie" tanec na basketbalovém zápase a v dalším zase ukázala Cat Daddy Dance. Obě videa se stala virálními.



Přestože si slečna nemůže stěžovat na to, že by měla nedostatek práce (v minulém roce byla už podruhé za sebou na obálce Sports Illustrated Swimsuit Issue, objevila se v několika zahraničních mutacích časopisu Vogue nebo GQ), samozřejmě i ona začala pokukovat po herecké kariéře.

První příležitosti se jí dostalo v roce 2011 v komedii Mistrovský plán. Následovala další komedie a to Tři moulové (2012), která ale není hodnocena zrovna dobře. Zatím jejím největším úspěchem je výrazná role ve filmu Jedna za všechny (2014), kde si zahrála po boku Cameron Diaz.

Dále se jí ale daří i jako modelce. V minulém roce byla vyhlášena modelkou roku. Tento rok byla opět k vidění ve Sports Illustrated Swimsuit Issue a to na rozkládací obálce tohoto oblíbeného magazínu. Je to poprvé v padesátileté historii, kdy takovou obálku časopis použil.

Kate nepřekvapivě figuruje v seznamech nejkrásnějších lidí různých stránek a časopisů, pro příklad serveru AskMen nebo magazínu Maxim. V roce 2012 byly vyhlášena stránkou MODEL´s jako pátá nejvíce sexy modelka.

Slečna je v současné době zadaná, chodí s hráčem baseballu Justinem Verlanderem.

Myslíte, že by Kate měla dál zkoušet prorazit jako herečka nebo by měla zůstat u modelingu?










4 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.