středa 15. října 2014

Star Wars: Epizoda VII. - pořádná dávka uniklých concept artů

Je jich prostě hodně:-) A kdo ví, jak dlouho budou na internetu k mání, protože to vypadá, že jde o spolehlivý zdroj  - který bude nejspíš brzy bez práce. Každopádně to ale vypadá skvěle. Epizoda VII  má na těchto návrzích atmosféru toho nejlepšího z Impérium vrací úder a Návratu Jediho a i když nakonec to možná ve filmu bude vypadat trochu jinak nebo se to do něj vůbec nedostane, zdá se, že J.J. Abrams kráčí po správné cestě. Co kráčí... doslova letí! Premiéra nás čeká za rok v prosinci.































3 komentářů:

  1. JJovi věřím.. A skeptikům říkám... pusťte si epizodu jedna, horší to být nemůže. Když Abrams točil ST tak mi to bylo jedno, protože rozhodně nejsem trekie. Války jsou pro mě mnohem důležitější, a i tak mu hodlám dát šanci! :) Koncepty vypadají skvěle, i když jsou vytržené z kontextu.. Zajímá mě kdo je ten sithský Hamlet, chci to vědět hned! :) :)

    OdpovědětVymazat
  2. To by měl být hlavní záporák, o kterém se dlouho spekulovalo a jehož obrázky už unikly dřív - nástupce a obdivovatel Dart Vadera a nedivil bych se, kdyby skončil s Vaderovou helmou na hlavě.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.