čtvrtek 21. srpna 2014

Téma: Herci, kteří nám jsou vše, jen ne sympatičtí - Když se objeví na plátně, radostí do stropu zrovna neskáčeme

Je docela moderní sestavovat žebříčky celebrit, které jsou nejvíce nenáviděné. A tak i my jsme šli s proudem a sestavili jsme pětici herců, kteří nesednuli nám. Tady jsou.


Jeremy Renner

Jeremy se v posledních letech objevuje skoro všude. Je novou tváří série o Bourneovi, šuškalo se, že převezme hlavní roli v Mission: Impossible, nechybí samozřejmě ve velehitu Avengers, kromě toho si každoročně zahraje v dalších asi padesáti projektech a to je pro nás opravdu "radost". Nedokážeme přesně popsat, co nám na něm vadí, ale prostě nám není sympatický, tváří se hrozně nabubřele, má nepříjemný pohled, ze kterého jsme nervózní. Ne, ne, to prostě není někdo, koho rádi vídáme.

Kristen Stewart

Náš názor není ovlivněný tím, že Kristen hrála v Twilight sáze nebo, že si dovolila zahnout Robíkovi Pattinsonů, ale vadí nám to, že je Kristen hrozně unylá, na plátně vypadá, že je věčně mimo, skoro se zdá, že se neustále nudí a díky tomu se nudí i divák. Ne, že bychom vyžadovali, aby byla jako králíček Duracell, ale trošku živelnosti by jí neuškodilo. Asi takhle, ne, že by nám to někdo nabízel, ale kdybychom měli jít "pařit" s Kristen, asi bychom se docela  zdráhali.






Shia LeBeouf

Shia měl slušně rozběhnutou kariéru. Zahrál si v pár velehitech, od Transformers až po Indiana Jonese, ale chlapec se nám se slávou nezvládl vypořádat a tak začal zlobit. Má za sebou několik průšvihů a nedávno snad musel i před soud. Co by za to jiní dali, kdyby měli možnosti jako on a ne, on si toho pořádně neváží a než, aby se soustředil na práci, tak dělá problémy.

Paris Hilton

Tak tohle je klasika. A vůbec se nedivíme, že zrovna Paris patří k nejvíce nenáviděným celebritám vůbec. Ono to není tak překvapivé, když notnou část života je jejím "povoláváním" prezentování bohatství své rodiny a také "blonďatosti". Na druhou stranu, v posledních letech se děvče snaží prorazit snad v každém showbyznysovém odvětví. Jednou je to pokus o zpěv a podruhé zase snaha o herectví. A co si budeme povídat, ani jedno moc nevyšlo. Takže asi bude lepší, když se opět Paris navleče do růžových šatiček, vezme si do kabelky pejska a začne hledat svou nejlepší kamarádku v ujeté reality show.

Jennifer Lopez

JLo je hlavně zpěvačka, ale je překvapivě aktivní i jako herečka. A snad neurazíme její fanoušky, ale v tomto ohledu není zase tak talentovaná, přestože pár jejich filmů nebylo úplně špatných. Dobře, to překousneme, není první, ani poslední celebrita, která neaspiruje na Oscara, ale stejně do hraní fušuje. Ovšem, co je iritující, je to, jak se má Jennifer ráda. Nic proti sebelásce (teď myslíme tu v nefyzickém slova smyslu), ale co je moc, to je moc. Není žádným tajemstvím, že se JLo je velká diva, která žádá, aby se vše točilo kolem ní. Mimochodem, Mariah Carey, která má také nosánek hodně nahoru, prohlásila: "Raději bych byla na pódiu s prasetem." Holky, se asi mají rády. Jak říkáme, nic proti zdravému sebevědomí, ale Jennifer by pořádná porce skromnosti neuškodila.

Která celebrita vadí nejvíce vám?

P. S.: Než některým z vás začne vyskakovat žíla na čele, tohle je čistě subjektivní záležitost, která vychází ze sympatií a antipatií. Nikoho nepřesvědčujeme, že dané celebrity jsou opravdu hrozné a nesnesitelné, jen nám prostě nesednuly. Takže kliiiiiiiid.

33 komentářů:

  1. Musím komentovat, tohle mi nedá... tak trochu mícháte jabka s hruškama, buď teda vás irituje herectví dané osoby nebo její chování, ne? U jednoho hodnotíte tak, u druhého jinak. Souhlasím s Kristen a Paris, Shia není oscarový herec, ale v transformers působil naprosto vhodně a pohodově. K Jeremy Rennerovi taky hledám cestu déle, ale jsou projekty, ve kterých mi nevadí a kvituji smysl pro humor jeho postavy např. v Avengerech. JLo bych řekla, že má filmy buď úplně mimo nebo v pohodě. S tím hodnocením její sebelásky jste podle mně přestřelili. Ačkoli ji osobně neznám, od doby, co si pořídila rodinu (alespoň na mně) působí úplně v pohodě, dokonce až jako mamka v teplácích...

    Za mně mi chybí ve výčtu poděsů jednoznačný kandidát Robert Pattinson, "co film, to skvost". Jediné v čem mně přesvědčil bylo Little Ashes. A nevím proč, ale děsně mně irituje Tom Cruise, ať jde o jeho začátky (Legenda, Top Gun, Rain Man) až po současnost... snad jedině komediální role, jako třeba díky chemii mezi ním a Cameron je koukatelné Zatím spolu, zatím živi. Tož tak :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U každého nás irituje něco jiného, ale prostě obecně tito herci nám nesedli, i když pro to máme jiné důvody. A co se týče JLo, tak už roky se ví, že má extrémní požadavky na štáb i na osoby, které se o ni starají během koncertů. To není žádné tajemství :D.

      Vymazat
    2. Těžko si to zadá třeba s Kieferem Sutherlandem, který údajně psychicky dovádí k šílenství štáby i kolegy z branže... takových by se našlo... a co s tím, když na plátně to potom funguje? Stejně tak to měla Marilyn Monroe nebo Elizabeth Taylor... a jak se dnes propírají v našich vodách požadavky Vojtěcha Dyka... a na pohádku půjdu ráda

      Vymazat
  2. Zac Efron,Taylor Lautner,Megan Fox

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě Cameron Diaz a Ashton Kutcher

      Vymazat
  3. Jeremy je naprosto v pohodě :) Jsou horší, viz výše zmiňovaní..

    OdpovědětVymazat
  4. Zahraničí Hayden Penettiere, dvojčata Olsenovy, Miley Crus jí podobné produkty...

    Tuzemsko Filip Blažek, Kateřina Brožová, Pavel Soukup, Tomáš Magnusek a s ním i celá jeho produkce...

    OdpovědětVymazat
  5. Mě absolutně irituje Nicolas Cage. Jakmile ho v čemkoliv zahlédnu, okamžitě mě přechází chuť daný projekt sledovat.

    Jinak Paris člověk nemůže brát vážně. To je prostě dokonalý business model, který očividně pořád spousta lidi neprohlédla. V ČR to zkopírovala Agáta Hanychová (tuším, že se k tomu kdysi někde i přiznala)... Je třeba brát co nejvíc kšeftů, schválně dělat různá faux pas a makat na sobě (aby vypadala k světu)... Díky fungující reklamě (jak říkal Marylin Mason - i negativní reklama je pořád reklama) pak jsou zajímavé pro různé firmy, které je pak chtějí za tvář své značky... A kolotoč peněz se začíná roztáčet. Je ale pořád potřeba uvažovat jako business(wo)man a zvažovat každý krok. Nikdy nesmí shodit pózu blbky, vše musí mít promyšlené. A musí mít hroší kůži na to, aby člověk snesl ten neustálý hate, který je s takovým business modelem logicky spojený.

    Jinak ke zbytku žebříčku... Jeremy je sympaťák, Shia hraje skvěle, Kristen taky (ale sedí jí jen určitý typ rolí - např. Into the Wild, On the Road, The Runaways)... O JLo netřeba mluvit, to není herečka :D

    OdpovědětVymazat
  6. Je fakt, že jste si mohli vzít jeden mustr a podle něj rozhodovat (že se má někdo rád nebo že byl u soudu... asi není úplně ončo)
    Ale jak je zmíněno v článku... je to váš subjektivní názor, který nemůže být subjektivnější a který nikdy nai nemůže už podle tématu být prezentován jako objektivní. A s tím je k žebříčku třeba přistupovat. Spíš takové články mají asi sloužit k nějakému rozpoutání diskuze "a jaký je tvůj žebříček?" než k osočování, že autor je trouba ;-)

    Jinak mimo téma... Nechcete to menu nahoře předělat, aby tam bylo víc položek? Vzhledem k tomu, že jste načali hodně rubrik a ještě jich hodně bude (testy seriálů, seriáložrout atp.) tak mi přijde divné, aby půl sloupečku zabíral Batman v superman, ke kterému je jeden článěk za měsíc, ale asi kdyby tam byly ty pravidelné rubriky bylo by to víc fajn.
    Taky by to asi chtělo změnit systém přidávání příspěvků do diskuzí pod články, protože když je 90% příspěvků podepsáno jako Anonymní, tak to není moc super (stačí nějaká povinnost si tam psát jméno, že musím při každém příspěvku opisovat kód to už nějak překousnu i kdžy mne to taky nebaví)
    A nevím, jestli jsem slepý, ale u článků nemůžu najít datum kdy vyšly (jen čas)

    Obecně novému vzhledu a systému nemůžu pořád přijít na chuť i po takové době co už běží, ale to je zase jen subjektivní názor. Spíš jsem si na to nějak zvykl než že bych si to oblíbil. Kvůli některým rubrikám sem chodím dál (na ty vzhled vliv nemá) jen jsem čekal, že to byla beta verze a po čase se to upraví v některých detailech aby to fungovalo líp ale nezůstane to beze změny, i nějaké takové věty tu myslím tehdy proběhly. Takhle už to měsíce běží jak jste to zapli a mi to trochu přijde, jak kdybyste to odsunuli na poslední místo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já po změně designu na Gorillu skoro přestal chodit. Design byl obrovský downgrade a ty diskuze, to je kapitola sama pro sebe. Na Gorillu jsem vždycky právě rád chodil diskutovat, protože se tu scházeli fajn lidi a mělo to nějakou úroveň. Ale od té doby, co se musí každý příspěvek přidávat takhle složitě, přispívám jen výjimečně. Ale chápu, že zpátky už se to asi nevrátí.

      fx

      Vymazat
    2. Až se v září rozběhnou pravidelné rubriky, tak určitě získají své místo v horní liště :D. Příspěvky řešíme, není to úplně praktické, o tom žádná :D.

      Vymazat
    3. Ještě teda jsem zapomněl... ten sloupeček napravo by to chtělo trochu zeštíhlit, je dlouhý jak týden před výplatou (nebo týdne po tom co mělo dojít výplata a nedošla)

      Toliko odbočka k tématu "věci, které nám jsou vše, jen ne sympatické" :-)
      Snad si to tu nikdo nevezme osobně, ale vezme si to spíš k srdci.

      Vymazat
    4. Na novou podobu stránek jsem si jakž takž zvykla, ale dráždí mě (a i proto sem chodím mnohem méně) prakticky všudypřítomné používání množného čísla v článcích. To se opravdu jedná o názor celé redakce (i když je pod článkem podepsaný jeden autor)? Nebo to má být plurál skromnosti? Na mě to působí nabubřele, zvlášť když se jedná o články ryze subjektivní. Možná jsem ale jediná, komu to vadí.

      Vymazat
    5. Rozhodně to nemá být nabubřelé :)). Používám to standardně, je to jedna z věcí, která se mi vybavuje z předmětů "Tvůrčí psaní" :D :D. Není to přímo plurál skromnosti, jen samozřejmě ukazujeme, že jsme jedna velká redakční rodina, která se navzájem podporuje :D :D .

      Vymazat
    6. Taky už jsem to tu komentoval. Působí to hrozně a irituje mě to taky. Obzvlášť když člověk ví, že celou Gorillu de facto píše jeden člověk. Je to jak nějaká známka psychické poruchy :D My Jan Lysý :D

      fx

      Vymazat
  7. Zase som si istá, že keby vás pozvala Kristen Stewart pařit do jej vily v LA alebo aj inde, tak by ste rýchlo prehodnotili svoju nechuť :-) Aj keď, divná trochu je :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dobře, kdyby to bylo do její vily, tak bychom se možná přemohli :D :D.

      Vymazat
  8. Jeremy Renner - naprosto souhlasím, je to fakt hezkej chlap a mělo by na něj být pokoukání, dokonce se na filmy s ním i ráda podívám - Bourne, Jeníček a Mařenka o Avengerech ani nemluvím (i když tam je vedle ostatních pátý kolo u vozu) - ale sakra! Jemu ten křivák kouká z očí! Nwm co přesně to je, ale jak jste řekli vy, NĚCO mi na něm vadí...
    jinak s Kirsten souhlacím, Paris -ano, přesně, Shiaovy eskapády nesleduju, takže nemůžu soudit a JLO - TacoTaco-BuritoBurito není brilantní herečka, přesto film Svatby podle Mary zbožňuju...ale to samozřejmě není jí ale příběhem, Matthew McConaugheyem a mladičkým Justinem Chambersem =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že ano, něco nám na něm prostě nesedí. Je to prostě ten typ, který nás znervózňuje, ale v Jeníčkovi a Mařence byl snesitelný :D.

      Vymazat
    2. Jojo, Jeníček a Mařenka forever! Jestli to nebude tím jeho nosem, podivně tvarovaným a vodnatýma očima k tomu :D.

      Vymazat
    3. Kdoví, jestli je to tím. Ale jsou herci, kteří jsou fyzicky méně přitažliví a stejně mi nevadí, ale Jeremy prostě ano :D.

      Vymazat
  9. Je fakt, že u Jeremyho Rennere člověku trvá déle, než mu zaleze pod kůži, ale když se to stane, už tam zůstane.
    A navíc, jako jediný zmíněný umí vážně hrát.

    OdpovědětVymazat
  10. Herecký talent mu neupírám, ale pod kůži mi tedy asi nezaleze :D.

    OdpovědětVymazat
  11. To je zase článek,....

    OdpovědětVymazat
  12. Brrr Jeremy Renner... v mém okruhu tohoto herce každý nesnáší. Vidím, že je to rozšířené mínění :D.

    OdpovědětVymazat
  13. Těžko snáším Toma Cruise, nevěřím mu nic.

    OdpovědětVymazat
  14. Jeremyho naopak zbožňuju :) Já nevím, ale mně se na něm ten jeho pohled prostě líbí. A jako Jeníček byl skvělý :D Nemluvě o Avengers :D . Jinak musím souhlasit se vším. Kristen mi vadí celkově. Jasně, Bella ve Stmívání pro mě nebyla sympatická ani v knížkách, takže tam to je spíš něž chyba v herečce chybná postava celkově :D . Ale její výraz mě neskutečně irituje. Připadá mi šíleně arogantní. Jediné, kde se mi opravdu líbila, bylo The Runaways. JLo taky moc nemusím. O Paris raději ani nemluvím :D To snad ani jinak nejde. Pak mi šíleně vadí Miley, Tom Cruis....A z nějakého důvodu je mi nesympatická i Angelia Jolie.
    Pak je tady samozřejmě i Jack Gleeson :D Tomu bych nejraději jednu vrazila. Vlastně pardon. Jemu ne. Jeho postavě :D Jack je ve skutečnosti naprosto dokonalý herec, takže před ním klobouk dolů. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jack to zahrál skvěle, takhle hodně jsme nenáviděli jen pár zloduchů :D.

      Vymazat
  15. Mně Paris Hilton nevadí. Je bohatá a ukazuje to. A co? Jen v závistivém Česku můžeme nenávidět někoho, kdo je bohatý. Přitom každý má milióny možností na to, aby se takovým člověkem taky stal. Nijak zvlášť mi na nervy neleze. Naopak, taky rád tím, co mám, provokuju ostatní. A některé to možná nakopne k tomu, aby měli navíc než na vepřo knedlo zelo s pivem k obědu a malou garzonku :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To opravdu není otázka toho, že je bohatá. Ať si je (i když je tedy trošku nefér chlubit se penězi, které vydělala její rodina, ne ona), ale onen pipinkovský styl chování, "moudra", která vypouští z úst atd., opravdu příliš nepomáhají tomu, abychom si ji oblíbili :D :D.

      Vymazat
    2. A když už se výš řeší ten plurál, tak tady je to úplně mimo... Píšeš pod vlastním jménem v diskuzi a opět v množném :D :D :D Fakt to nepůsobí dobře. Já bych se na to množné vykašlal. Je to příjemné asi jako přechylování známých ženských celebrit... Může to být teoreticky dobře, ale prostě je to nějaké obstarožní pravidlo, které už se přežilo.

      Vymazat
  16. Za mě je to Taylor Lautner, Kristen Stewart a Ben Affleck. Jeremy Renner ani Jen. Lopez mi vůbec nevadí.

    OdpovědětVymazat
  17. Brundibar

    Já sem nikdy neměl rád Steva Martina ani Robina Williamse...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.