čtvrtek 22. května 2014

Sága X-men: Co na ní milujeme a co se nepodařilo?

Svět X-menů v tuto chvíli čítá 7 filmů. Původní trilogii, 2x Wolverina, 1x X-Men: První třída a 1x X-men: Budoucí minulost, ve které se Wolverine vrací do minulosti, aby napáchal škody, které napáchal Brett Ratner. Protože X-men - to nejsou jen geniální komiksové filmy, které dokáží smíchat akci s psychologicky solidně propracovanými postavami a jejich vztahy. X-men jsou i průměrné filmy (první a skoro i druhý Wolverine, X-men: Poslední vzdor), odchylky vůči předloze a nenaplněné sny fanoušků /...and Gambit... footage not found/.

To všechno shrnuje s nadsázkou upřímný trailer na původní trilogii, který si vypůjčíme, abychom vás nakopli k diskusi. X-men: Budoucí minulost dnes mají premiéru v českých i světových kinech. Jak se vám líbí? Co máte na X-menech rádi a co ne? Kterou postavu byste chtěli do budoucna vidět? S kterým obsazením nejste spokojeni? A zaslouží si Brett Ratner nikdy nekončící kritiku za Poslední vzdor (vše, co je v něm špatně v 9 minutách), který zmršil celou Dark Phoenix linku, pozabíjel na plátně i mimo něj důležité postavy a nebo je připravil aspoň o jejich schopnosti /ačkoli podklady k tomu všemu mu poskytli neschopní scenáristé/?  Nebo je ještě horší Mirka Spáčilová, která to zase celé nepochopila?

Upřímný trailer na X -men trilogii




Všechny X-men trailery pohromadě

2 komentářů:

  1. Timmy :D :D, tak to mě dostalo :).

    OdpovědětVymazat
  2. Osobně si myslím,že třetí díl X-men je kritizovaný neprávem,rozhodně to není taková tragédie jak mnozí říkají..samozřejmě že s původnímy filmy od Singera se nemůže rovnat,ale Ratnerovi nelze upřít upřímnou snahu důstojně zakončit trilogii,což se mu víceméně povedlo,a právě linii s Dark Phoenix považuji za největší plus. Samozřejmě jako většina lidí režisérovi nemůžu odpustit,že v tak krátkém čase zlikvidovat tolik důležitých postav,jen aby přidal na vážnosti a působivosti,což je jedna z těch věcí,která se mu opravdu nepovedla a působí křečovitě.Jak říkám,já jsem se u filmu bavil,ale zůstala ve mě po jeho shlédnutí taková mírně nahořklá pachuť.Tak doufám,že si chuť spravím dnes večer v kině..To nám bude popcorn stříkat ušima:)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.