úterý 13. května 2014

Kickboxer: V přípravách je reboot klasiky s Jean-Claude Van Dammem

Jen málokdo asi nezná akční film z roku 1989, ve kterém JCVD mstí za zmrzačení svého staršího bratra. A nyní se chystá reboot.

Režijně ho zajistí Stephen Fung, mladík, který působí hlavně jako herec, ale čas od času se vrhne také na komandování kolegů (Zuřivost v krvi) a oznámeno už bylo i to, že v hlavní roli se objeví Alan Moussi, což je nováček, alespoň pokud jde o herectví. Jinak je to ale velmi zkušený vyznavač bojových umění a kaskadér (X-Men: Budoucí minulost).

Dalšími dvěma jmény, o kterých se ví, že se ve filmu představí, je profesionální UFC zápasník Georges St-Pierre, který se naposledy objevil v Captain America: Návrat prvního Avengera (recenze) a další "hora masa" Dave Bautista (Strážci Galaxie).

Milovníky originálu asi znervózní to, že se byl do hlavní role obsazen někdo, kdo nemá s herectvím zatím žádné zkušenosti, na druhou stranu je uklidňující, že se o režii postará asijský filmař, který má na kontě slušnou řádku akčních filmů a to před i za kamerou a k dispozici má obsazení, které je velmi kované v bojových sportech a co si budeme povídat, to je asi důležitější, než aby pánové zvládali monology, které by si zasloužily Oscara.

Dějově se bude nová verze blížit originálu s tím, že tentokrát nebude bratr hlavního hrdiny pouze "zmrzačen", ale rovnou zabit, plus v centru dění nebude thajský box, ale karate.

Tvůrci zatím hledají distributora a je přislíbeno, že půjde o "vysokorozpočtový" film. Kolik milionů pro ně znamená "vysoký rozpočet", to zatím oznámeno nebylo.

Myslíte, že uzrál čas na reboot Kickboxera?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.