středa 21. května 2014

Batman vs. Superman: Warner Bros. oznámilo oficiální název svého komiksového spektáklu a představilo logo

Jelikož se běžně používá název Batman vs. Superman, tak už jsme skoro zapomněli, že nikdy nebylo potvrzeno, že jde o oficiální titul. A on také zní trošku jinak. Studio Warner Bros. prozradilo, jaký nápis uvidíme na plakátech.

Chvilka napětí, fanfáry a dovolte nám, abychom vám oznámili, že pokračování Muže z oceli se bude jmenovat Batman v Superman: Dawn of Justice. To je jméno, které na diváky vybafne 6.května 2016, až usednou do sedaček v klimatizovaných sálech kin.

Jak už víme, ve filmu znovu uvidíme Henryho CavillaAmy Adams, Laurence Fishburna a Diane Lane a k nim se přidají Ben Affleck jako Batman, Gal Gadot jako Wonder Woman, Jesse Eisenberg jako Lex Luthor, Jeremy Irons jako Alfred a Holly Hunter v zatím blíže nespecifikované roli. Kromě nich se můžeme těšit například na Cyborga v podání Raye Fishera. Na režii dohlédne opět Zack Snyder.

Pokud vás zajímají oficiální stránky, tak ty najdete na velmi stručné (ano, ironie) adrese BatmanvSupermanDawnofJustice.com

A aby toho nebylo málo, tak se na světlo světa dostalo i nové logo:


Co na něj říkáte a jak se vám líbí název?

6 komentářů:

  1. proc proboha pouzivaji v namisto vs.?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už tak je ten název dlouhý a ty bys ho ještě chtěl prodloužit :D

      Vymazat
    2. Řekl bych, že kvůli dvou "S" za sebou...vS Superman

      Vymazat
    3. tak to skor mohli premenit na Superman vs Batman , aby vyriesili "problem" 2 S za sebou :D ... to v namiesto vs je vazne odveci

      Vymazat
  2. http://en.wikipedia.org/wiki/Versus
    jak jsem nakoupil, tak prodavam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja chapu ze se to tak da pouzit, ale je to proste divne :-D vs je zabehnutejsi :-) a kdyz teda jde o ta dve s za sebou, tak to fakt mohli prohodit jejich jmena, precijen to je brano jako pokracovani muze z oceli, tak proc by mel byt uvedeny az jako druhy :-)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.