neděle 9. března 2014

X factor: Vaše názory

X factor má svoji premiéru. Riskantní projekt, do kterého Prima vstoupila na poslední chvíli, má po dlouhých letech opakování stále stejných jmen v talentových show novou porotu, kterou po oznámení všichni odepisovali. Jak se vám líbí? Zklamala? Nebo naopak? A jak hodnotíte celou show?

27 komentářů:

  1. Celeste je neuveritelne protivna.

    OdpovědětVymazat
  2. neuvěřitelně trapný od začátku do konce...

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si to třeba náhodou užil...

    OdpovědětVymazat
  4. Kde bylo vzato, že do toho šli na poslední chvíli, když tu licenci drželi už dobrý cca dva roky?

    OdpovědětVymazat
  5. Hrozné, Hlas byl o 200 % lepší!

    OdpovědětVymazat
  6. Já se nakonec bavil, přestože jsem si říkal, že tento rok pěvecké soutěže vynechám.

    OdpovědětVymazat
  7. Lara
    moc se mi líbil, určitě víc, než Hlas ...

    OdpovědětVymazat
  8. X Factor jednoznačně lepší, světovější, lidštější. Porota působí vtipně, svěže a přirozeně (až na Sisu, ale třeba je to o zvyku).
    Hlas taky není špatný, ale jediný kdo to tam táhne kromě Tiny a Leoše, je Majk Spirit. David, Vojtek, a místy i Rolins a Jandová, jsou neuvěřitelně trapní, umělý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlas je lepší,mam pocit,ze vybírají kvalitnější zpěvaky , X faktor mě nebaví,Klempíř lidi jen uráží,sám ještě nic nedokázal,jeho kapelu jsem za 24let ještě nezaregistrovala a kdyz jsem si ji pustila na youtube,zkomstatovala jsem,ze je to neuvěřitelná nuda.....Brzobohateho jsem zpívat nikdy neslyšela,jen hrat......jediny,kdo v te porote skutecne neco dokázal a umí je Sisa Sklovska.......i pres to,mě to vubec nebavi...

      Vymazat
  9. Řekněme si na rovinu, neměl jsem v plánu to ani pouštět. Ale v 10 večer nebylo co dělat, tak jsem začal hledat na netu záznam... Prima samozřejmě opět nezklamala - a tak jsem si to musel pustit na JOJce. Každopádně - jsem hodně mile překvapen. Hlas jsem neviděl, tak nemůžu srovnávat, ale todle se mi líbilo a je zde nějaká pravděpodobnost, že to v neděli pustím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja se taky nemel na co divat,navic pritelkyne pryc....tak jsem si na netu hledal nejaky dobry pecko.Nasel jsem jedno,ktery trochu pripomina XF.Na podium prisli dva nahy kluci a holka a porota jim neco rikala v porote byli cernoch,beloch a dve takovy hodne prifoukly luxusni MILFky no a ty jakosoutezici se s nima hadali(neco o velikosti a tak nam to teda ukaz),takze porota se zvedla a sli k nim no a proste kam se hrabe Faktor a Hlas dohromady :-)

      Vymazat
  10. Sledovanost 400 tisíc....není co dodávat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sledovanost nevypovídá naprosto nic o kvalitě pořadu (nehledě na to, že na samotnou kvalitu má stejně každý jiný názor).

      Vymazat
    2. Přesně tak, vysoká sledovanost rozhodně vždy neznamená vysokou kvalitu a naopak. A zrovna u X Factoru mě slabý začátek mrzí, první díl mě pobavil lépe než jsem čekal.

      Vymazat
  11. Velmi kvalitní, o mnoho tříd lepší než Hlas. Rozdíl je tak markantní, že show Novy připomíná estrádu 90. let a show Primy americkou nebo britskou talentovku. Velké díky za skvělou pěveckou show, možná vůbec první čistě pěveckou show u nás na úrovni.

    OdpovědětVymazat
  12. Nečekala jsem bůhvíjaký zázrak, ale opravdu jsem X Factorem mile překvapena. To, co Nova v Hlasu pomíjí, na to Prima klade důraz. A to jsou soutěžící, ne zbytečné tlachání porotců o tom, jak jsou úžasní. X Factor ukázal více lidí a hned v prvním díle nabídl několikero lidí, kteří mají na to, aby byli až ve finále.
    Složení poroty je fajné. Oto Klempíř působí jako kat a nebojí se říct, když se mu někdo nelíbí. Hodně mě potěšila i Sisa. Stále nechápu, co kdo proti ní má? Chovala se jako profesionálka. Celeste je tam prostě jako lákadlo pro mladé diváky. Zkušeností zatím moc nemá, takže těžko říct, co bude předávat. A nejhorší je Brzobohatý, který je tak slizský, až jsem se otřásala.
    Pyco zatím moc prostoru nemá, takže tam není co kritizovat. Doufám, že ho více uvidíme v boot campu. Již v Talentu ukázal, že je dobrý.
    Na české poměry je to slušná reality show, která staví na "silných" příbězích, ale to původní verze též, takže to nemíním kritizovat. Narozdíl od Hlasu, by to X Factor ale mohl mít šanci i prodat, nebýt nešťastného slotu, který mu na Primě vybrali. V podstatě si tím celý projekt zařízli už dopředu.

    OdpovědětVymazat
  13. Přišlo mi to zábavnější než Hlas, kde je velmi trapná porota (až na Majka Spirita). Moc se mi ale nelíbilo tlačení celého pořadu přes "hluboké lidské příběhy". Když tam vykládala 48letá nezaměstnaná o "svojom krčku maternice", kde měla problém (doprovázeno tklivou hudbou), vnitřně jsem se svíjela trapností. Každý máme svůj problém, ale jen někdo umí zpívat a jen někdo je ochotný to takhle ventilovat ven. Každopádně lepší než Hlas, holt kvůli ubohé tv nabídce asi občas mrknu na obojí, i když mě to nijak zvlášť nezajímá...

    OdpovědětVymazat
  14. Tak stránka zpracování byla určitě kvalitní ale nebudu hodnotit obal ale obsah. A ten byl podle mě co se týče prvního dílu na stejné úrovni jako první díl Hlasu, mám li to posuzovat čistě podle soutěžících. Bylo to dobré ale že by tam vyloženě někdo zazářil a posadil mě na zadek, to se taky nestalo. V tomhle směru zatím vidím skóre Hlas:X Factor 1:1 a nemají si vzájemně co vyčítat. Nejvíc ze všech soutěžících mě asi včera zaujal Tomáš Kováčik. Zpíval dobře ale možná ještě víc se mi líbil svou osobností, takový skromný sympatický kluk co si na nic nehraje. Tomu bych úspěch přál. Potom byl dobrý Tibor Gyurcsik ale zatím ještě nevím jestli to bude přesně šálek mého čaje, na židli mě teda zatím neposadil. U Crabslide souhlasím s hodnocením zpěváka, ten má hodně slabý a nevýrazný hlas a bohužel to táhne dolů celou kapelu. Nadšení v sále při jejich vystoupení sem trošku nechápal ale zase jsou to typy na které letí baby takže uspět i přesto mohou. Katka Štěvlíková a Brigita Szelidová – obě dvě velmi dobré zpěvačky ale už teď vím že ani jedna z nich nebude šálek mého čaje a fandit jim nebudu. Pro mě bohužel nejsou zajímavé a nereprezentují pro mě bohužel nic nového co by tu ještě nebylo. Brigita zpívala dobře ale Veronika Stýblová v SuperStar zazpívala stejnou písničku asi ještě minimálně o třídu líp a to jsem jí fakt nefandil takže žádný velký zázrak v ní nevidím. Samanta Ledenová mě taky moc nezaujala a klidně by za mě postoupit nemusela. Takže zatím vidím jako velmi nadějné Tomáše a možná Tibora. Ale je to první díl, třeba nás ty nejzajímavější talenty ještě čekají. Co se týče poroty tak je pro mě nejlepší Oto, to je co slovo to perla. Před ním se skutečně mohou jít všichni porotci konkurenční soutěže zahrabat, ten chlap má fakt koule a myslím že bude díl od dílu lepší a lepší. Ostatní porotci jsou zatím taky v pohodě. Takže asi tak. Jinak bych možná ještě vypustil ty náhodné rozhovory mezi soutěžícími, které jsou stejně podle mě předem nahrané a moc jim nevěřím. Nemusel sem je moc už v Talentu ( i když ten sem moc nesledoval ) a vzhledem k tomu že to dělá stejná produkce tak se to přesunulo i sem. A málem bych zapoměl na hodnocení Pyca ale tam zatím v podstatě ani nemám co hodnotit, moc sem ho včera nevnímal a jeho hlavní úloha přijde až s Live Show.

    OdpovědětVymazat
  15. Svíjela jsem se studem, když žena v nejlepším věku vykládala o krčku dělohy. A porota naslouchala málem s otevřenými ústy. Na to se fakt dívat nebudu.Klempíř je někdo, nemusel jít do takové trapnosti.Celeste není žádná zpěvačka, proč dělá porotkyni? Brzobohatý- protekční spratek, který nedosahuje otci ani po kotníky.Sisa- neznám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sisa je vystudovaná operní pěvkyně,ktera je schopna zpívat i popular,takže si myslím,že jako jedina je na svém míste,jinak s Vámi naprosto souhlasím co se týče názoru poroty,až na to,ze Klempíř je někdo.....fakt jsem toho chlapa- dost nesympatickeho -nikdy nevidela ani o nem neslysela,po pusteni na youtube dost nezazivny,neni to muzikant,ale recitator,fakt rap nesnasím.

      Vymazat
  16. Factor je dobrej formát soutěže pro zpěváky. Jsem rád, že máme naší verzi po tak dlouhý době a naštěstí u jojky ..no a primy, která tomu nedává tolik co joj. Rozhodně mě příjemně překvapila porota a nejvíc asi vámi nenáviděná sisa. Přeju pořadu větší sledovanost, ačkoliv češi prostě pro tyhle show nejsou...a to že se tam občas objeví někdo se svým příběhem je věc režie jak s tím naloží, občas je to přehnaný a občas akorát

    OdpovědětVymazat
  17. Lukáš Franta: Jak můžete dát v X Factoru jen tři Live Show když ta soutěž je právě na Live Show nejvíce postavena? Urychleně s tím něco udělejte jinak tím celou slibně rozjetou show akorát zkazíte. Takovéhle okleštění si show jako X Factor opravdu nezaslouží. Diváci jsou dost silně proti, měli byste dát na jejich názor jinak budete sami proti sobě a můžu vám už teď zaručit že tenhle tah se vám teda ani omylem nevyplatí. Haló, tohle není ČSMT, tohle je X Factor a ten nikde ve světě jen tři Live Show nemá! Jak to vypadalo skvěle a nadějně tak tohle je teda nevuěřitelná čára přes rozpočet!

    OdpovědětVymazat
  18. Také bych si velice přála více živých představení... určitě to ještě lze zařídit...
    Nepokažte, co jste docela dobře začali !

    OdpovědětVymazat
  19. Bohužel, talentové soutěže nejsou o talentu, ale o nafouknutých emocích a příbězích. Viděl jsem první díl a jsem docela znechucen. Chudý rom, žena s problematickou vagínou, čtrnáctiletá exhibicionistka... hromada klišé a mizerné výkony, které porota přehnaně a iracionálně opěvuje. Nevermore!

    OdpovědětVymazat
  20. Nevím, jestli už to tu někdo psal. Tak jen pro představu. 1. díl X Factor na Primě pouze 400 000 diváků, Hlas ČeskoSlovenska na TV Nova dvakrát tolik - 800 tis, diváků. Co dodat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco by se dodat dalo v případě, že by obě soutěže stály proti sobě a tehdy by se ukázalo, kolik mají diváků. X Factor jede v neděli proti nadprůměrně sledovaným nováckým Doktorům (stabilně cca 1 500 tis. diváků) a Hlas "dělá" Nově přibližně stejnou sledovanost, jakou mívá ve středy (Kriminálka Anděl přepustila místo Hlasu). Nějaká jiná velká konkurence ve středy není.

      Vymazat
  21. Klempíř je ubožák, jak může říct mlade holce,s takovou ironií o jejich spacákách na nohách a dale a dale,uráží skoro každého,copak on sám je tak dokonalý??? Jak si to může vůbec dovolit a za tolik peněz???Za mě- jedna velka NULA tenhle chlap

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.