sobota 22. února 2014

TV spot: Captain America: The Winter Soldier - zemře jedna z hlavních postav?

Většinou se TV spotům na gorilla.cz nevěnujeme, protože jde jen o deriváty z trailerů, které nepřináší nic nového, ale nastal čas udělat výjimku. Nový tv spot ke Captain America: The Winter Soldier aneb Návrat prvního Avengera totiž vzbudil mezi fanoušky rozruch.

Pozor, možné spoilery!
 
Najdete v něm hned několik nových záběrů a rozšířených situací. A v jedné z nich podle všeho jedna z hlavních postav po útoku Winter Soldiera umře. V následující scéně totiž leží na operačním lůžku a ostatní mluví o tom, že ,,jeho poslední slova byla Nevěř nikomu." Na druhou stranu, není příliš pravděpodobné, že by nám Marvel takto naservíroval důležitý spoiler. Marvel podobně jako J.J. Abrams rád mlží, vzpomeňte si na Mandarina a Iron Mana 3, kdy jsme také až do poslední chvíle nevěděli, která bije. Věta ,,teď je to osobní", kterou ale Captain America pronese, všechno zpochybňuje. Umře někdo? A je to ta postava, kterou naznačuje trailer? Nebo jen upadne někdo např. do komatu? A nebo věta naráží spíš na vztah mezi hlavním hrdinou a jeho nepřítelem /který ovšem ve filmu může být jiný než v původním komiksu a Marvel se k němu dosud jasně nevyjádřil/. Nechme se překvapit. Captain America vypadá napodruhé mnohem lépe než v prvním vydání, tak doufejme, že očekávání naplní. 

5 komentářů:

  1. Vubec nechapu ten ceskej preklad nazvu. Nekdotusite, jaka je za tim geneze?

    OdpovědětVymazat
  2. Netusime, ale uvaha nejspis byla velmi jednoducha. SIrokym masam neni Captain America tolik znamy, navic Avengers byli u nas uspesni, takze distributor se logicky v nazvu snazi vyuzit zname znacky pro posileni tohoto produktu/filmu a podporit pouto, ktere mezi temi filmy je. Zni to pekelne, ale z marketingoveho hlediska to dava smysl.

    OdpovědětVymazat
  3. Co vím, tak to není výmysl českého distributora, nýbrž jedna z variant názvu, se kterou přišel sám Marvel. Například v Německu by to mělo běžet taktéž s tímto názvem. Prostě v každé zemi dostanou na výběr mezi Winter Soldierem a Návratem prvního Avengera...

    OdpovědětVymazat
  4. Kdo viděl trailer tak moc dobře ví kdo je na onom lůžku a v dalších záběrech je normálně živ i když zranění je na něm znát. Marvel jen láká diváky do kina!

    OdpovědětVymazat
  5. I kdyby XY "zemřel" tak je do konce filmu zpět . Proč , protože je to XY , stačí si sním projet libovolný komiks a víte s kým máte tu čest .

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.