čtvrtek 13. února 2014

Trailer č.3: The Amazing Spider-man 2 uprostřed digitálního plevelu

Bída, bída a ještě jednou bída. Když před pár dny vydal kolega Chen článek o zbytečných rebootech, doslova mi mluvil z duše a tady je důkaz. The Amazing Spider-man 2 se představuje sice už třetím rádoby našlapaným trailerem, ale že bychom si už teď šli pro jistotu stoupnout do fronty na lístky, to nehrozí - minimálně v mém případě. Nový trailer znovu nabízí záplavu digitálních efektů a končí tak jako už předtím pokusem o kulervoucí akční scénu. Jenže pravda je jinde - v traileru není jediný okamžik, který by ve vás probudil jakékoli emoce. Celé to vypadá jako videohra a to ještě ne moc zábavná. Nevím pro koho tenhle Spider-man je, ale nedokážu si představit, že by se líbil fanouškům Raimiho trilogie nebo těm, kteří na Spideym vyrostli u animované série na kabelovce. Nebo právě vy mezi ně patříte a těšíte se? Webb se měl věnovat zajímavějším filmům než téhle čistě generické hamburgerové podívané.
 

10 komentářů:

  1. Aspoň ten soundtrack by mohl za něco stát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První nestál za nic.

      Vymazat
    2. Ano to nestál, ale jelikož dvojku má na starosti Hanz Zimmer, tak tady by se to povést mohlo.

      Vymazat
  2. Mě se to líbí. Spidey je konečně hláškující vtipálek a tak to má být. To mi zase na Raimiho trilogii strašně chybělo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak súhlasím s anonymom č.2 :D ... Raimiho spiderman bol bojazlivý teplouš

      Vymazat
    2. Hm Tak nevim jestli vám koktající idiot přijde vtipnej....Vtipy typu? kdo ses tak umazal?? Byl jsem čistit komín.My nemáme komín..Mi přijdou opravdu infantilní,jako z toho seriálu z šedesátejch let. Ale o to ani tak moc nejde,jako spíš o to že v těch trailerech sme pravděpodobně viděli ty podstatné věci a zbytek bude vyplněn koktajícím Garfieledem a dalšíma stupidníma dialogama.Web prostě není dobrej režisér.Myslím že mu tyhle projekty Sony svěřuje jenom kvůli jeho jménu.

      Vymazat
    3. Kvůli jménu? Hoho, tak to je dobrý vtip sám o sobě. :D

      Vymazat
  3. Ja sem proste vyrostl na Raimiho verzi, noveho Spidyho sem este ani nevidel a ani me to nelaka. Do prcic meli natocit regulerni pokracovani a ne zasrany reboot,kdo jim o to stoji (jenom cekam kdy bude remake Harryho fotra ;-)). Proste ne nechci to videt, Tobeyho a Kirsten nikdo nenahradi.

    OdpovědětVymazat
  4. Co to má být za článek? Autor se tu vozí po filmu, jako je Spider-man? Co to má sakra být? Neměli by jste tu prezentovat nezaujatý postoj vůči jakémukoliv filmu/seriálu ve všech článcích (jedině kromě recenzí)? Navíc, když film ještě ani nešel do kin, ale očividně je autor velký filmový "znalec", který dokáže posoudit celý film jen díky traileru. Opravdu mě tento článek pohoršil! A to nejsem žádný velký fanoušek Spidermana ani Marvelu (očividně ani autor toho článku není). Mám rád všechny filmy o superhrdinech a ani neříkám to, že The Amazing Spider-man je nejlepší ztvárnění pavoučího muže v historii, ale furt je to film, který lze respektovat o to, že se snaží aspoň nějakého Spidermana vydávat, když už se na to Raimi chtěl "vydlábnout" a nemělo by se do něj jen tak kopat. Pokud to neni autorův šálek kávy, tak to měl nechat někomu jinému nebo nestranně informovat o filmu/traileru. Rád bych si zde prečetl nějaké vyjádření redakce o tomto článku, jestli to je za celou Gorillu nebo jen za nějakého jednotlivce v redakci a jestli si myslí, že je tento přístup v pořádku. Jsem fanoušek Gorilly přes 4 roky a tohle jsem fakt ještě neviděl.
    PS.: Jestli si myslíte, že jsem jen pouze nějaký navztekaný a znuděný člověk, tak si znovu přečtěte článek a uvidíte lepší příklad. ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.