pondělí 10. února 2014

Přehled novinek za týden 2.2.2014 - 9.2.2014

Jaký je další projekt Liama Neesona? Kdo si zahraje androida jménem Vision v Avengers: Age of Ultron? A kdo bude režírovat ženskou verzi Expendables nazvanou The ExpendaBelles?

V Avengers: Age of Ultron se objeví android Vision a zahraje si ho Paul Bettany, který namlouvá Jarvise v Iron Manovi.
 
Ženskou verzi Expendables nazvanou The ExpendaBelles bude režírovat Robert Luketic. O účasti se jedná s Meryl Streep, Zoe Bell, Cameron Diaz nebo Millou Jovovich.
 
Gary Oldman potvrdil, že byl kontaktován ohledně potenciální účasti ve Star Wars: Episode VII.
 
O hlavní ženské roli v Ant-Manovi jedná Evangeline Lilly. Detaily o postavě nejsou známy, ale spekuluje se i o tom, že by mohla ztvárnit Wasp. Možná je i dcera Hanka Pyma nebo "objekt zájmu" Scotta Langa.
 
Emma Watson se objeví po boku Ethana Hawka v thrilleru Regression.
 
Ve filmu Sea of Trees Guse Van Santa se objeví i Matthew McConaughey.
 
Filmovou podobu videohry Uncharted zrežíruje Seth Gordon (Šéfové na zabití).
 
V adaptaci knihy American Nightmare: The History of Jim Crow o bombovém útoku na olympijský park v Atlantě v roce 1996, si zahrají Jonah Hill a Leonardo DiCaprio. Oba nedávno zazářili ve Vlkovi z Wall Street.
 
Objevil se trailer k filmu FEAR PARIS, který bude složen z několika hororových povídek natočených třemi režiséry (Joe Dante, Xavier Gens a Timo Vuorensola). Všechny se samozřejmě budou odehrávat v Paříži.
 
Scenárista Muže z oceli a Batman vs. Superman David Goyer se ujme režie sci-fi podívané Breach o bývalém policistovi, který zjistí, že smrt první dámy je jen pouhým začátkem událostí, které změní svět.
 
Ve věku 46 let zemřel herec Philip Seymour Hoffman, držitel Oscara za film Capote. Příčinou bylo pravděpodobně předávkování drogami.
 
Už třetí týden se v čele návštěvnosti amerických kin drží film Ride Along, novinka se Zacem Efronem The Awkward Moment skončila na třetím místě, druhý premiérový film Prodloužený víkend pak začíná na sedmičce. Kompletní přehled najdete tady.
 
Asociace WGA (The Writers Guild of America) udělila své ceny. Vítěze najdete tady.
 
Projektu Resident Evil 6 se nedočkáme v září tohoto roku, jak bylo plánováno, režisér Paul W. S. Anderson si chce dát pauzu a trávit čas se svými dětmi a ženou Millou Jovovich. Kdy film uvidíme, není jisté.
 
Stan Lee by v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. rád viděl více superhrdinů. Není sám.
 
Liam Neeson si zahraje v novém filmu Martina Scorseseho Silence (2015).

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.