sobota 8. února 2014

Farmář hledá ženu IV - Postřehy ze čtvrté epizody - Okukování ve vířivce i podřezávání hus


V minulém dílu jsme si prošli lekcí „první schůzka mezi čtyřma očima pro začátečníky“, v aktuálním už jsme mohli pochytit pár rad i pro pokročilé. Pokud tedy hledáte svou životní lásku, pak dávejte pozor, abyste věděli, co si počít, když potkáte tu pravou/pravého.


V předchozí epizodě si pánové a slečna pátrající po někom, kdo s nimi bude dojit krávy na jejich farmách, prošli prvními schůzkami mezi čtyřma očima. Pár minut jim stačilo, aby poznali, že ten či ta jsou těmi, kteří by mohli vzkřísit jiskřičku lásky v jejich osamělých srdcích. V aktuálním dílu se pak ti šťastní, kteří nedostali slunečnici značící, aby kmitali zpět domů, dočkali další šance strávit kvalitní čas s vysněným farmářem/farmářkou.
Každý ze zkušených zemědělců zvolil jinou metodu, jak si proklepnout své kandidáty na partnerku/partnera a zjistit, zda jde o vhodnou osobnost, které svěřit zánovní vidle a dohled nad hospodářstvím.

Jirka se rozhodl jít na to pozvolna a zvolil vcelku romantickou metodu. Vybrané slečny vzal na místo s nádherným výhledem na město. To samotné stačilo, aby dámám zjihl pohled a Jiřík u nich stoupl ještě více, ale pozor, farmář měl připraveno ještě jedno eso v rukávu, nic netušící ženštiny uchopil do své statné náruče, řekl si, že potencionální farmářky nebudou sedět v koutě a vtáhl je do víru tance.
A když si dámy vydechly (a on se vzpamatoval z toho, že mu některé div nerozdrtily prsty na nohách), začal je vyslýchat a zjišťovat, jaké je jejich oblíbené jídlo. A když jedna z kandidátek prozradila, že je to rajská a to dokonce Jirkova favoritka, byl si ještě jistější, že tohle je ta pravá pro něj, protože se sice ráda cpe hutnou českou stravou, ale i tak je to holka jako lusk. Manželka s rychlým metabolismem, to je výhra, to ví každý. Nebude pořád otravovat se salátem a počítáním kalorií, ale klidně si s vámi dá knedlo-vepřo-zelo a zapije to vychlazenou dvanáctkou. Někoho takového si prostě musíte zamilovat.

Procházkou nic nezkazíte

Pepino zvolil klasiku a dvě zbývající dámy (původně byly čtyři, ale jednu skolila nemoc a druhá o sobě prostě nedala vědět a hotovo) vzal slečny na procházku kolem zámku, což je sice klišé, ale milé. Josef se rozhodl dokončit to, s čím začal a tak si obě ženy znovu proklepl ze znalosti české historie. Čemuž se nedivíme, protože pokud žena neví, jak se jmenovaly manželky Karla IV., není to někdo, s kým byste chtěli strávit zbytek života. Holky, pokud jste při hodinách dějepisu nedávaly pozor, tak smůla, na vztah nemáte nárok.

A aby Josef procházky trošku okořenil, tak si neodpustil pár svých hlášek týkající se ložnice. Řekněme, že Pepa by se se svým stylem humoru neztratil ani v partičce patnáctiletých kluků, kteří „náhodou“ našli nějaké erotické stránky na internetu. Jeho poznámky jsou, jak to říct slušně, poměrně lascivní, což se dámy pokoušely ignorovat a snažily se v něm (marně) probudit romantického ducha.

Do plavek

Farmář Petr měl štěstí, nemusí kupovat zajíce v pytli. On a jeho fanynky byli nahnáni do thajských lázní, kde se všichni svlékli do plavek a Petr tak měl šanci očíhnout, zda dámám něco nepřebývá nebo snad nechybí. Ale nejen farmář špízloval, zda slečny vypadají jako ze žurnálu, některé dámy se také podívaly, zda je Petr statný jinoch, který je dokáže ubránit před všemi nebezpečenstvími, na která můžete na vesnici narazit. Jedna z dam to okomentovala tak, že Petra mohla poznat nejen vzhledově, ale i fyzicky. Pravda, to jsou dvě velmi rozdílné věci…

Jediná farmářka v soutěži Zuzka dostala šanci nacpat si pupek. Produkce rozhodla, že jí její nápadníci uvaří. Což je docela riskantní krok, co si budeme nalhávat, ne všichni muži jsou zrovna zdatní v kuchyni a přiotrávení soutěžící by asi nebylo nic, o co by štáb stál. Ale nakonec to dopadlo dobře a Zuzku nemuseli dopravit do nemocnice na vypumpování žaludku. A dokonce zbyl i čas na velmi plodnou konverzaci, kdy si pánové Zuzku půjčovali a dolovali z ní podstatné informace, aby věděli, jak na ni zapůsobit. Minimálně jsme se dozvěděli, že chtít vzít farmářku k moři není moudrý krok a může to vyústit v to, že vám do rukou vrazí slunečnici.

Jak podříznout husu

Pavlovi určitě udělal štáb radost, když dámy dostaly za úkol uvařit mu pivo. Soutěžící se do toho pustily s vervou, ale nakonec v rámci bezpečnosti uchazečky o farmářské srdce nečepovaly výtvor svůj, ale během družného rozhovoru natočily pivo uvařené profesionály.

A asi si dámy měly dát také pár pivek, než začaly mluvit s Pavlem, protože farmář byl ve formě a pustil se do slečen hodně rázně. Jednu nechal, aby mu detailně (opravdu velmi detailně) popsala, jak odkrouhnout husu. Ostatně bavit se o husích střevech je zaručená cesta, jak navodit romantickou atmosféru.
Další soutěžící bylo velmi rázně naznačeno, že její touha po velké rodině není úplně nejmoudřejší. Jak jinak si získat srdce ženy, než jí sdělit, že chtít více dětí není to pravé ořechové, to chce určitě slyšet každá žena.

A pokud ani to nepomůže, tak sázkou na jistotu je přislíbit, že pro ni napíšete písničku, třeba o králíčkovi, který padá z domu. Vsadíme se, že pokud by něco takového vzniklo, tak by z toho byl celosvětový hit.
V příštím dílu už se konečně dostaneme na farmy jednotlivých soutěžících a podle ukázek se máme na co těšit.

2 komentářů:

  1. Sakra, koukám, že jsem přestala dávat pozor zrovna když to bylo nejzajímavější

    OdpovědětVymazat
  2. Zatiaľ som sa dostal po prvé dve epizódy no hneď od začiatku bolo vidno aj na moderátorke, čo si myslí o niektorých exotoch, čo sa tam prihlásili.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.